1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Efterskole eller gymnasium?

Efterskole eller gymnasium?

Nanna Laursen

Nanna Laursen

1 indlæg
  • Skrevet
Hej 
Efter 9. klasse overvejer jeg at starte på efterskole. Men inden det har jeg bare tænkt jeg ville gå på gym direkte, da jeg sagtens har styr på det faglige. Mentalt har jeg det ikke så godt pt. Så jeg ved ikke om det ville være en god ide at tage væk fra min familie på et efterskole ophold og jeg har tit brug for bare at være alene. På den anden side er der så mange der hele tiden fortæller hvor fedt det er, også bliver jeg bare endnu mere i tvivl! Det værste er jeg har part i en hest, som jeg ikke kan tage med, dog kan jeg ride på efterskolen, men det er kun halvdelen af året, men måske for jeg lov til at ride i weekenden. 
Jeg er også bange for gym bliver for hårdt, men min studie vejleder siger jeg sagtens kan, med mine karektere og vil egentlig bare ikke misse noget!
Alle siger jeg skal tage på efterskole, men jeg bliver rigtig nærvøs når vi snakker om det og føler mig ikke mentalt klar pt på alle de sociale ting man skal. Men måske kan jeg nå at ændre på det ved at gå til psygolog?
Hvad synes i jeg skal gøre?

fra mig
Mynte

Mynte

6 indlæg
  • Skrevet
Synes det lyder,som om du er et godt sted hvor du er nu,og du virker selvsikker omkring gymnasiedelen udfra det du skriver
synes ikke du skal kaste det overstyr
lyt til din mavefornemmelse 
1976majbrit

1976majbrit

4 indlæg
  • Skrevet
Efterskole! Det er bliver man altid glad for. Ingen grund til at skynde sig..