1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. En følelse som jeg ikke tror mange kender

En følelse som jeg ikke tror mange kender

Victoria Bergkrantz

Victoria Bergkrantz

16 indlæg
 • Skrevet
Jeg er en 13 årig pige og hedder victoria. Jeg har mange føelser, men en af dem er en føelse som jeg ikke tror mange andre har eller kender til. Jeg har en special føelse, den kommer hvis jeg ser en dreng jeg synes ser sød ud eller en serie eller film som jeg har set traileren til og så hvis jeg ikke kan se den serie eller film, så bliver jeg sådan ked af det eller sådan noget den her føelse kan man ikke rigtig forklare men jeg bliver mega ked af det og så hvis det er det der med en sød dreng så forstiller jeg nogle gange hvis jeg kommer til at blive kærester med den der dreng eller sådan noget jeg ved godt det lyder mærkeligt og er mærkeligt, men jeg ved godt det aldrig kommer til at ske. Jeg bliver sådan ked af det inden i, men jeg kan ikke få tåre og jeg hader at få den her føelse på grund af den her føelse bliver der nok i en uge eller to. Men jeg vil godt vide hvis nogen har eller har haft sådan en føelse.
culpa

culpa

687 indlæg
 • Skrevet
Det kaldes at være en almindelig teenager
Victoria Bergkrantz

Victoria Bergkrantz

16 indlæg
 • Skrevet
Ja det er sikkert derfor, men jeg kan bare ikke lide den føelse.
culpa

culpa

687 indlæg
Det er helt normalt. Man lærer at håndtere det. Dine hormoner og følelser kommer til at være lidt af en rutschebane i dine teenageår. 
Miss J

Miss J

128 indlæg
 • Skrevet
Der er intet unormalt ved de følelser det er bare ikke alle man kan dele sit inderste med
1987-male

1987-male

3039 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg har da den følelse selvom jeg er 33 :D Jeg vil gerne læse en bog, men jeg kan ikke købe den i Danmark og så irriterer det også mig i to uger indtil jeg opgiver og siger til mig selv "tag dig sammen". Den er for dyr at bestille fra USA. Så vil jeg gerne have telmores 5g netværk, men der står udsolgt: https://www.telmore.dk/mobilt-bredbaand Det irriterer også mig i to uger. Og det irriterer mig i 3 uger, at for at 5g skal køre perfekt, så skal man have en 5g computer som denne her: https://www.proshop.dk/Baerbar/Dell-Latitude-9510/2883678?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=searchengine Dvs. jeg kan hverken få 5G net fra Telmore eller en 5G pc fra proshop fordi jeg vil se den først og de har den kun i Århus :( Og ja, jeg vil også gerne date en pige fra Australien, men hun gider ikke bo i Danmark og jeg gider ikke bo i Australien eller mødes et sted midt imellem, fx Tyrkiet :D  Så det har også irriteret mig i to uger, så jeg tror ikke at du er så forskellig fra andre mennesker Victoria :) Og så er der en pige også fra KBH jeg gerne vil mødes med, men hun har tatoveringer flere steder på kroppen som jeg synes er SÅ grimt, og det irriterer mig i to uger hvorfor så smuk en pige skal ødelægge sin krop med tatoveringer, og så har jeg det præcist som dig: Jeg vil ikke have denne følelse. Men det har jeg så. Jeg kunne jo bare være lige glad med at hun har de tatoveringer. Så: Det er helt ok. Vi har det alle sammen sådan. Så var der en mand han ville købe en ting af mig en gang, efter at han fik varen sagde han at der manglede noget (et stykke metal) og så ville han ringe til politiet. Det irriterede ham i to uger, at han mente, at pakken skulle indholde noget mere, og det irriterede mig at han ikke kiggede på billedet først inden han købte og så irriterede det mig også at jeg fik et opkald fra banken bagefter som spurgte mig hvorfor jeg ikke havde sendt pengene tilbage til ham for en vare han ikke ville have. Så det var to uger jeg var sur og irriteret over at han ikke ville have det han købte alligevel og i stedet for at tale pænt til mig, ville ringe til politiet indtil de fik mig til at sende det sidste metalstykke der i hans øjne manglede på det skrammel jeg sendte til ham. Så: Hele vores liv har den slags situationer Victoria, blot accepter følelsen, der er ikke andet at gøre :)
Victoria Bergkrantz

Victoria Bergkrantz

16 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Den her føelse overtager hele min krop og føelsen gør at så står jeg måske op og laver et eller andet og så kommer føelsen så igen og den gør lige plusdelig at min krop ikke gider at lave noget som om min krop bare vil give op eller sådan noget og så kommer der mega meget tristhed inde i mig og der er mange der siger man bare skal græde alt ud, men nogle gange så kan jeg slet ikke få en enkelt tåre ud.
1987-male

1987-male

3039 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Det er det samme her, men vi skal jo stadig leve videre :) Jeg står også op, min mormor har demens og mine forældre er på arbejde hele tiden og har ikke tid til at passe hende og kommunen vil have nemid fra hende og en helt masse andet, så hun kan ansøge om hjælp, det orker jeg bare ikke, alt det papirarbejde, så jeg laver ofte tingene selv det hun nu har brug for, men ved du hvad jeg gider heller ikke lave noget når jeg står op, selvom jeg skal (hun skal jo passes) og grunden til at jeg ikke gider noget er ligesom dig fordi min krop nogle gange bare vil give op fordi der er nogle følelser der overtager. Så i stedet for at tænke på, hvordan jeg kan få svane pleje  til at hjælpe eller kommunen og bare tage den telefon og ringe igen og igen til dem og sige nej hun har ikke nemid, kom nu bare alligevel og kig på hvad i kan gøre, ja jeg ved godt at der er corona, kom nu bare alligevel, i stedet for at foretage dette opkald, så tænker jeg på ham jeg spiller volley med, han er så pisse irriterende og jeg kan ikke styre mine følelser, han kan ikke en skid men siger hele tiden til mig hvordan jeg skal spille bolden, og når vi så taber, så gider jeg ikke noget som helst, hele kroppen har bare lyst til at give op, eller gå amok og så sige til ham, kan du ikke lide hvordan jeg spiller, kan du ikke lide hvordan vores hold spiller, så find et andet sted at spille, og dem jeg spiller fodbold med, de er også pisse irriterende, tror du ikke at jeg også har mange følelser der, at jeg har lyst til at give op, der er ingen dækker op i defensiven hos os, ingen, vi skal være 4 mand i forsvaret ifølge træneren men de tre andre går med frem hele tiden, fint nok at gå med frem, men de kommer ALDRIG hjem igen og dækker op og så står jeg ofte alene mod to mand når de andre angriber, og hvad skal jeg gøre alene mod  to mand, de spiller bare den klassiske 1-2 kombination og så råber målmanden kom nu hjem alle sammen når vi igen igen er bagud. Tror du ikke jeg har mange følelser, tror du ikke at jeg har lyst til at give op, det har vi alle, spørg hver eneste pige herinde og hun kan fortælle en lign historie, så ro på, det er ok at føle alle disse ting, life is a bitch sometimes but you have to move on :)
Victoria Bergkrantz

Victoria Bergkrantz

16 indlæg
 • Skrevet
Det er sådan at hvis jeg sådan skal lave et eller andet så lige pludselig kommer der bare en tristhed og det føelse som om nogen overtager min krop og så føelse det som om nogen gør sådan så jeg bliver trist og for nogle uger siden ville jeg godt være skuespiller, men nu ved jeg ikke hvad jeg vil være når jeg bliver stor.
culpa

culpa

687 indlæg
Det er stadig helt almindelige standard teenage følelser, som du beskriver.