1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. en lille tanke: Gravid og . . . .

en lille tanke: Gravid og . . . .

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hvad gør man lige i den situation, hvor et kæreste par, som er blevet gravide, kvinden ønsker ikke et barn, men manden derimod vil gerne have det. Har han overhovedet noget at skulle have sagt? Og er det egentlig ikke en smule forkert. Jeg ved godt det er kvinden der lægger krop til, men det er jo også HANS barn der er inde i maven.
hvis det var omvendt, er det meget anderledes synes jeg, for kvinden kan vælge at få barnet og aldrig mere se faderen, hvis dette er hans ønske.
sad lige og tænkte, om en mand i den situation bare må sige: nå det var sku ærgeligt?

  • Skrevet

Uh ja, den er svær.. For vi bærer jo på barnet i ni måneder, men man er to til en tango. Så synes også han har noget at skulle have sagt et eller andet sted.Han kan vel ikke gøre noget, hvis hun får det fjernet, men synes stadig at det er lidt tarveligt, at vi bare kan gøre som vi vil, når nu det er os der går med det og at mændene ikke kan gøre fra eller til..

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Rigtig godt spørgsmål, for skal han bestemme, at hun skal have det fjernet og så skal hun bare adlyde fordi det er det han ønsker?? På den anden side, skal han tvinges til at være far til et barn han ikke ønsker? Det er jo en frygtelig situation at blive sat i, for det er urimeligt for begge parter. Og hvis man så fik barnet og selv opdragede det uden at faderen nogensinde havde noget at sige, hvad så hvis barnet vil have kontakt til sin far, når det er blevet voksen? Og hvad hvis faren lige pludselig ombestemte sig og ville bestemme alt muligt?

Jeg vil sige at man skal se på den situation man selv står i. Ville man kunne holde til at være alenemor og ville det være fair overfor barnet at blive vokse op uden sin far? Det er jo op til ens egen moral.

Han kan jo ikke tvinge hende til at få det fjernet, så i sidste ende er det hende der bestemmer...

majromilly

majromilly

43 indlæg
  • Skrevet

Hvis jeg stod i denne situation, som er meget svær, hvad enten jeg var manden eller kvinden, ville jeg bestille en fælles tid hos en terapeut og få snakket problemet åbent igennem med hjælp fra en ekspert, inden jeg besluttede noget videre.... Der er jo ingen der ønsker noget dårligt for sit kommende barn, og der er mange ting der bør overvejes. Det er mit råd.

Grita

Grita

7 indlæg
  • Skrevet

Jeg vil nok altid synes, at kvinden har det sidste ord - desværre for manden. Men det er jo hende, der skal bære på barnet i 9 måneder, og hvis hun ikke vil have det, er det jo ubærligt at gå i 9 måneder uden at ville have det.

Fru.S

Fru.S

12 indlæg
  • Skrevet

Jeg ville helt klart tænke på mig selv da man som kvinde selv skal bære barnet og der er mange følelser forbundet med at bære et barn i så mange måneder...

Jeg har selv fået en søn for to måneder siden og det var ikke planlagt... Min x som er far til barnet vil have at jeg fik en abort og og jeg vil beholde barnet... I dag snakker jeg næsten ikke med manden da han ikke kan eller vil være far til barnet og så er det bedst for min søn at min x blander sig uden om og det skal min søn selvfølgelig have at vide når han bliver ældre...