1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Er det mig som overdriver?

Er det mig som overdriver?

Woman95

Woman95

24 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej! 


Min kæreste er begyndt at skrive med nogle af pigerne fra opgangen i vores lejlighed. Nogle af dem i noget tid. Ingen af os har rigtigt snakket med dem før og vi møder dem sjældent.
Han skriver oftest med dem ifm. spørgsmål omkring lejligheden, siger han. fx udskiftning af døre, huslejestigning osv. De er ikke venner på fb. Det undre mig bare, at han lige præcis har valgt at skrive til 3 forskellige piger, som bor her i opgangen, specielt fordi de selv har en kæreste alle tre - hvorfor ikke bare skrive til dem? Han snakker aldrig med drengene her. Han siger, at han skrev med én af dem, bla. På vegne af mig, da den ene pige har en neglesalon, som han siger, at jeg kan få lavet negle hos, når de engang må åbne op igen.

Nogle dage tænker jeg ikke over det, men gør det, hvis han selv har nævnt at, han lige har skrevet med én af dem, ang. et spørgsmål om vores lejlighed.

Er det bare mig som overdriver eller er det en smule mærkeligt? xD

culpa

culpa

689 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Ja, du overdriver. Du kan da ikke tillade dig at diktere hvem han skal skrive med. Det kan da være, at han bare foretrækker at tale med kvinder. Personligt foretrækker jeg at tale med mænd, fordi mænd ikke har en tendens til at overfortolke og tillægge de mindste ligegyldige detaljer al mulig værdi.
contrast

contrast

1864 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Det virker underligt at opsøge ikke bare én, men tre fremmede piger om boligrelaterede spørgsmål, som han lige så vel kunne have spurgt dig om. Bare det at tænke, at han hellere vil lave alle de krumspring for at opsøge fremmede personer, lede efter deres navne på sociale medier, finde på en indledning uden det bliver mærkeligt, skrive til dem osv osv, i stedet for bare at spørge dig lige ved siden af. Det begynder desuden at være et mønster, når det er hele 3 forskellige piger. Hvorfor ikke spørge deres kærester så? Eller hvorfor ikke bare banke på deres dør? Jeg kan ikke se anden grund til det end at han ikke vil have at det er mændene der lukker op. Jeg giver ikke meget for at man foretrækker at tale med et bestemt køn. Hvis det netop bare er overfladiske spørgsmål såsom bolig, er det vel ret ligegyldigt om det er en mand eller kvinde han spørger.
 
At han så "frit" siger det til dig, kan være for at få en reaktion ud af dig eller for at få dig til at føle dig usikker. Mænd er ikke så dumme som vi tror. Du kan jo prøve selv at skrive til tre forskellige fyre i opgangen og fortælle det til ham. Ja, jeg kan lige høre ramaskriget "dEt eR bArNlIgT aT gIvE iGeN aF sAmMe SkUfFe", men hvis han vitterligt ikke selv mener det er forkert, er det heller ikke forkert af dig at gøre.
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
 • Skrevet
Jeg synes det er mærkeligt. Hvis jeg havde spørgsmål om bolig og den slags ville jeg skrive til boligforeningen/udlejeren og hvis det var noget akut a la, "der er ingen varmt vand/lys mm" ville jeg banke på hos naboen (og være ligeglad med om jeg fik en mand eller kvinde i tale).
Jeg tænker også, at han siger det til dig for at prøve at få en eller anden reaktion, når det ikke er en enkelt, men tre forskellige kvinder han skriver til, er det jo ikke et tilfældigt valg. 
Jin

Jin

2 indlæg
 • Skrevet
Nej, det er ikke dig der overdriver, det er mærkeligt. 
Hvis man har spørgsmål til den slags, vil man normalt skrive til boligforeningen eller bestyrelsen.
Woman95

Woman95

24 indlæg

Præcis. Det sagde jeg også til ham, at jeg synes det var mærkeligt. Og så blev han åbenbart mega sur over at jeg sagde det. 


Jeg sad ved siden af ham, på et tidspunkt hvor han skrev med én af dem. (fordi den ene af pigerne har en vippe/bryn salon, for at få en tid til mig, når de engang må åbne op igen) På vegne af mig, spurgte han så om pris osv. og over de beskeder, kunne jeg se at de havde skrevet om alt muligt andet, sendt billeder til hinanden om, hvordan lejligheden så ud i forhold til vores osv. 


contrast

contrast

1864 indlæg
What, ej, det er sgu da vildt mærkeligt Kunne have været interessant, hvis du blankt afviste at du var interesseret i at få lavet vipper, fordi du ikke var interesseret.. og se hvordan han så villre have svaret.

At han bliver så sur over at du nævner det er mærkeligt er et KÆMPE rødt flag. Dem, der har noget at skjule, går altid vildt meget i forsvarsposition. Jeg har set det så mange gange før.
qemunufi

qemunufi

1 indlæg
 • Skrevet
han keder sig bare
 

 

 

1976majbrit

1976majbrit

4 indlæg
 • Skrevet
Ingen grund til at tænke over det.. Der er sikkert ikke noget..
Miv

Miv

8 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Ej ej ej LANGT over grænsen.. Om så han vitterligt bare var uskyldig, så SKAL en kæreste fandme da tage det alvorligt når den anden part siger "jeg synes det er ubehageligt at du gør det her". Det kan han fandme ikke tillade sig at blive sur over, det skal han fandme da bare respektere. Jeg synes personligt det er mærkeligt og jeg var edder fandme blevet sur hvis det var min egen kæreste, ISÆR hvis han var blevet sur på mig over at jeg tillod mig at påtale det. Når folk gør noget man synes er mærkeligt, så kan man altid spørge dem hvorfor de har behovet for det. Fordi på mig virker det som om han har brug for bekræftelse fra andre end dig, og det er ikke i orden. Hvad handler dét om? Snak med ham og sæt en god gang kvinde fod i jorden. Kend din ret!