1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Er jeg er virkeligt dårligt menneske?

Er jeg er virkeligt dårligt menneske?

marolle83

marolle83

160 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Tak for råd, det var alt jeg behøvede :) Rart at få andres tanker på ens tumlen rundt med tanker. Nu man ikke kan slette tråde herinde kommer derfor denne besked. Tak tak.
vaniljestang

vaniljestang

387 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes ikke du er et dårligt menneske, men jeg synes heller ikke det er noget du skal tage op med ham. Du skriver et sted "Kunne moderen ikke selv hente sit barn én gang på 4 år", så jeg tænker det har været sådan i 4 år? Jeg synes mere du skal finde ud af om du kan acceptere det/leve med det. For du kan ikke lave noget som helst om på den front, og jeg tror ikke der kommer noget godt ud af at prøve. Du har fundet en kæreste, som har valgt at tage faderrollen for et andet barn og har faste dage med barnet, som virker til at det betyder meget for ham. Jeg tror det er MEGET sårbart at begynde at konfrontere ham med du synes det er for meget - og jeg tror bestemt ikke det vil gavne jeres forhold. Slet ikke når I kun har kendt hinanden i 3 måneder.. Hvis jeg var dig ville jeg som sagt gøre op med mig selv om jeg ville kunne leve med de præmisser der er ved at være sammen med ham. Både mht barnet men også hans relation til eksen. For det tror jeg ikke der bliver lavet om på..
Rikke2011

Rikke2011

677 indlæg
  • Skrevet
Jeg blev helt forvirret. Den kæreste er papfar for en 11 årig pige. Han tager hende hver anden weekend plus en hverdag. Uanset om han ligger med influenza. Det er dejligt at han er sådan en person. Så barnet ikke mister hendes far fordi at de gik fra hinanden. Har i kendt hinanden i tre måneder? Så er det vel okay at barnet og hendes mor ikke helt kender til dig endnu. Det fortæller han vel snart. Jeg vil ikke blande mig, så tideligt. Som du siger det er nyt og skrøbeligt.
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror, jeg tænker det du måske også tænker inde bagved: At han ikke er færdig med sin eks mentalt (og måske drømmer om at de kan finde sammen igen, hvis han bare er rigtig sød hele tiden). Under alle omstændigheder føler du dig som nummer 3 i hans liv, efter de 2, og det ville jeg personligt fortælle ham på en pæn måde allerede nu, fordi ellers ville jeg selv gå fra ham. Jeg kan egentlig godt forstå ham, hvis han er meget knyttet til det barn, men jeg kan absolut også forstå dig. Jeg ville ikke kunne det, tror jeg. Det lyder som om, han lever i fortiden.