1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Er SÅ træt af kærestens styrketræning!

Er SÅ træt af kærestens styrketræning!

BittenBabe

BittenBabe

1 indlæg
 • Skrevet
Ej nej nej, jeg bliver altså lige nødt til at komme af med det her inden jeg eksploderer. De begyndte for et halvt år siden med at min mand Ebbe fandt ud af at han gerne ville begynde at styrketræne. Vi har været sammen i otte år og han har altid været lidt rund i det. Det vil han gerne gøre noget ved og vil gerne ligge sit liv om og tabe sig. Jeg er 33 og han er 35. I starten tænkte jeg ikke særlig meget over det og havde nok regnet med at det ville gå over af sig selv, men han begyndte at træne tre gange om ugen. Det tager SÅ meget af vores fælles tid og med to børn, ej nej nej det er bare så træls. Han siger det handler om sundhed men når det bare handler om at få større muskler så er det det dummeste han kunne bruge sin tid på overhovedet - det er jo ren narsisisme, ej det er SÅ egoistisk at bruge tid på sit udseende på den måde. Hvad skal jeg gøre ved det? Jeg overvejer at sige at jeg har fundet en fritids interesse , hvor jeg skal bruge onsdag, torsdag, fredag og lørdag aften, så han ikke kan træne. Eller jeg vil simpelthen gå ind og bare skære igennem og sige, nu er det bare nødt til at stoppe, hvis jeg ikke skal blive vanvittig. Ej det er simpelthen så egoistisk at bruge så lang tid på at dyrke sit udseende, jeg kan slet ikke have det.
contrast

contrast

1769 indlæg
 • Skrevet
Jeg synes det er dig der virker til at være den egoistiske her - 3 gange om ugen er da en meget passende tid at bruge på sin fritidsinteresse. Du skriver ikke noget om hvor lang tid han bruger pr gang. Hvis det er 2 timer er det jo altså nok til at overse. Men hvis det tager så meget af jeres tid kunne du høre om det kunne være 2 gange om ugen i stedet.
Naika

Naika

455 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Synes du skal gøre det find en fritidsinteresse,at gå til det burde ikke være et problem for ham hvis du gjorde?tror du han ville føle sig truet af,at du havde brug for,at komme ud til noget aktivitet du fandt intressant ja,du har ret hele vores kultur har udviklet sig i en ekstremt narcissistisk retning det er ikke et tegn på sundhed,når det er en besættelse,at skulle træne.........føler du han har ændret væremåde? tænker frustrationen må være opstået af andet,og mere,end kun det han træner kan godt forstå det må være belastende hvis han stortset kun taler om sin krop,og træning,mens du føler dig forsømt,som kæreste kan han klare,at skippe sin træning af,og til,eller udskyde går det ham,så på eller kan han slappe af sammen med jer andre:(
jakob dalgaard

jakob dalgaard

1 indlæg
 • Skrevet
Hvor er du dog selv egoistisk. Du skriver først at han vil tabe sig, og at han derefter fortæller at det er det sunde i det, som gør at han bliver ved. Hvad får dig så til at konkludere at det kun er på grund af sit udseende at han gør det? Desuden er 3 gange om ugen ikke meget, det er vel normalt at dyrke sin interesse ca. den tid. At du vil begynde at "opfinde" din egen fritidsinteresse er bare for barnligt. Du vil ikke have at han skal lave noget der gør ham glad?
chikua

[slettet bruger]

507 indlæg
 • Skrevet
så han træner 3 gange om ugen, så lyder det da til, at han skulle have masser af tid til familien? Er du en af dem, som ikke kan have deres partner har andet at gå op i end deres familie?
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1038 indlæg
 • Skrevet
Det er absolut ikke egoistisk at bruge tid og energi på sin sundhed - tilgengæld betyder det at han øget chancerne for at leve længere, at han øger mulighederne for at tosse rundt med Jeres børn og børnebørn uden at blive tynget af diverse sygdomme og at han generelt bliver gladere da træning udløser endorfiner. Jeg synes det lyder som om du er jaloux. Han har fundet noget han brænder for og går op i, og som samtidig er sundt for ham, og det kan du ikke lide. Du vil hellere have en sofakartoffel der dedikerer al sin tid til dig og børnene. Jeg tror nu engang at det er sundt at have en interesse og særligt at have interesser hver for sig så man ikke sidder på skødet af hinanden - selvom man har børn. Det sender ligeledes et godt signal til ungerne om prioritering af sundhed frem for sofahygge. Du er da velkommen til at finde din egen hobby, men det lyder absolut barnligt at gøre det for at trodse ham og tvinge ham væk fra sin.
LoonyLuna

LoonyLuna

19 indlæg
 • Skrevet
Ro på! Nu er det jo ikke fordi din mand er blevet nogen fitnessfreak, han har taget et bevidst valg om at gøre noget (meget) godt for sig selv. Det her kommer også dine børn og dig til gode, i får en gladere mand og far i huset. Jeg kan slet ikke se hvad 3 dage om ugen skulle kunne ødelægge. Jeg er selv lige begyndt på at træne 3 gange om ugen så jeg kan få det bedre mentalt. Motion er verdens bedste lykkepille, men jeg får også meget modgang i mit parforhold over at jeg "lige pludselig" er hoppet med på træningsvognen og det er afsindigt irriterende at man nærmest føler man ikke har lov til at gøre noget der tydeligvis er positivt for én på så mange områder. Jeg tror din mand ville se det som noget rigtigt positivt hvis du evt. Tog med og i gjorde det som et par? Der findes mange centre der har områder hvor børn kan blive underholdt og holdt øje med af en ansat imens mor og far træner.
gitte345

gitte345

670 indlæg
 • Skrevet
Det er gas, tror jeg:)
contrast

contrast

1769 indlæg
:O det håber jeg