1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Erik & Anni

Erik & Anni

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej
Jeg vil gerne hører jeres mening om hele den her episode med Erik og Anni.
Efter min mening er det synd for Anni, og folk har udnyttet hendes berømmelse. og så lige fordi hun ikke er populær længere, vender de ryggen til hende. Hvad er jeres mening?

Hustruen

Hustruen

9 indlæg
  • Skrevet

hmm - ikke inde i den del af historien, men det lugter langt væk af 'forsinket 40-års krise' fra Erik, som har opnået alt i sit liv - kørt virksomhed helt op- dejlig kone, dejlige børn, dejligt hjem. solgt virksomhed - er livet så slut eller hva' - Hvad skal jeg nu - Finder 'ung' og i nogens øjne attraktiv kvinde. Forelskelse slut - ' hva' så. Jeg har ikke så ondt af Anni, hun har jo selv valgt at gå hele vejen, det er supersvært at være kendt - og føre sig frem og man bliver vel udnyttet(og det er jo forkert) men hun udnyttede jo også pressen og de muligheder den kunne give hende... tænker jeg.......
MEN jeg kender hverken hende eller ham. Tænker bare mest stakkels ham, og hans ekskone. Anni - hun rejser sig sikkert op, og klarer den derfra. Tror jeg.

Signe

Signe

175 indlæg
  • Skrevet

Jeg har det sådan, at hvis du melder dig til noget, hvor du bliver offentligt kendt - for eksempel et realityshow - så må du tage de hug der kommer. Men jeg synes at medierne har været ret hårde ved Anni, specielt ekstra bladet, som igen i dag har en spiseseddel med damen.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Ja, det er rigtigt.
Men syntes alligevel ikke det er særlig rart at se hvordan de forfølger hende, især ikke når man kan læse sig til hvordan først han går fra hende, og så dør hendes far osv. lad dog den stakkels dame være i fred.

Schmidt

Schmidt

373 indlæg
  • Skrevet

De har jo selv inviteret pressen ind i deres liv. Så må man sgu være lidt mere forudseende, dermed ikke sagt, at pressens metoder er iorden, men hvad kunne man forvente???
Pressen havde sikkert ikke været interesseret, hvis de ikke selv var gået efter berømmelsen...