1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Galdestensoperation - panik!

Galdestensoperation - panik!

Anonym1234567

Anonym1234567

17 indlæg
  • Skrevet
Hejsa piger. Jeg skal opereres for galdesten på tirsdag. Jeg har haft ulidelige mænger af anfald og næsten i en måned eller måske halvanden. I tirsdags blev jeg scannet - og det var sørme galdesten. Pga mine vilde og længerevarende anfald, bliver jeg nødt til at få galdeblæren fjernet. Jeg har det vildt stramt med det - jeg har været i fuld narkose et par gange før, men er vildt bange nu fordi de skal rode indeni min krop - hvis de laver en fejl, hvis jeg ikke får den ret dosis af narkosen osv. Lægen gjorde mig også bildt bange og sagde, at chancen er større for folk der er overvægtige, for ikke at overleve. Det skæmte mig helt vildt. Min veninde siger hun også har fået den fjernet for et år eller to siden, og hun er selv overvægtig. Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke. Mine smerter er næsten hver dag af 2-5 omgange i mange timer. Og kun med få pause intervaller. Hjælp mig.. er vildt bange.. og samtidig vil jeg bare gerne have der overstået. :/
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Altså en læge vil jo slet ikke operere, hvis han anser det for uansvarligt. Der er masser af patienter de ikke tør operere. Det er en forholdsvis lille operation. Slap af, få det gjort. Og tab dig så, så du fremtidigt er klar til operationer, når du er så bange:) Held og lykke.
Anonym1234567

Anonym1234567

17 indlæg
Jeg er også i gang med et vægttab. Har tant mig omkring 20 kg, men jeg er bare stadig meget overvægtig. :)
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Det er flot:). Altså alle får at vide, at de kan risikere at dø under en operation; også selvom man ikke er overvægtig og bare skal have fjernet mandler. Som sagt: De ville slet ikke operere dig for det, hvis de mente, det var uforsvarligt.
StupidMee

StupidMee

12 indlæg
  • Skrevet
Jeg fik fjernet min galdeblære for lidt under 2 uger siden. Jeg var ret nervøs inden, så kan sagtens følge dig i dine tanker. Der var altså ikke nogen, som sagde til mig inden at der var større risiko for at jeg ville dø under narkosen pga min overvægt og på min indlæggelsesseddel, står der at jeg er ekstremt fed, jeg tænker nu kun på mig selv som overvægtig. Jeg vil ikke sige at du ikke skal bekymre dig, det hjælper dig alligevel ikke, men når du har været i fuld narkose før, vil jeg ikke tro at det gør den store forskel. Jeg har personligt gået med smerter siden begyndelsen af december og nu hvor de er væk, kan jeg kun sige at det var det bedste for mig med operation til trods nervøsitet og alle mine bange anelser. Jeg kan råde dig til at have en varmepude hjemme, da den luft de puster ind i din krop for at kunne komme til, kan kravle op i din skulder og give voldsomme smerter.