1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Girls..!

Girls..!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

ja, det er om veninder, jeg fortæller lige fra begyndelsen så i kan følge med.
jeg går i skole, min klasse er skøn! jeg elsker dem så meget at jeg tænkte jeg ville holde klassefest, for vi har tænkt på det i lang tid. vi sku også spise middag samn hos mig, men min veninde blev meget ked af over, eller skuffet eller sur over at hun ikke ska med til middag,at hun ikke ville gør dt samme med mig, hun følte uvelkommen, så hun skrev at hun ikke ville med til festen i løbet af natten. jeg skrev at vi kun ville være klassen, og de syntes dt var unfair hvis kun min veninder ska med. såeh jeg skrev jeg elsker hende og jeg vil meget gerne have hun ska med! skrev ikke at jeg var alligevel skuffet over at hun ka vær så barnlig.,? in my opinion. måske var det dumt af mig, at jeg ikke rigtig var samn med hende til festen, men der er så mange venner at hilse på, som kom også til min fest. så hun skrev at jeg var anderledes, så jeg svarede undskyld, det var ikke meningen, det fortjente hun ikke, det sku j ik hav gjort, har dårlig samvittighed og jeg vil ik gør dt igen. men det var måske ikke nok...for hun svarede jeg ikke er til at stole på, jeg er en bitch. jeg har dårlig samvittighed, jeg troede hun ikke var sådan der kalder en bitch. jeg hader girldrama, og jeg gav mange skyld til migselv, fordi jeg ikke gad dramas! gav altid nogen ret, at jeg gør noget dumt, selvom jeg syntes dt ik var. jeg ville ellers snak om det der skete, jeg ville ellers vise hende hva jeg følte, men jeg er bange. det er som om vi er kærester, og mig som var utro og var utilgivelig. er det altid sån? nu er jeg bange for at gør noet dumt. hva ska jeg gør..?

heytherepernille:D

heytherepernille:D

156 indlæg
  • Skrevet

okay.. sikke noget skidt. øhm du har sagt undskyld og du gjorde ikke så meget forkert hun burde kunne forså at du også skulle snakke med dine andre venner. måske hun bliver sig selv igen om noget tid? du har jo undskyldt...

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Punkt 1) så tænker jeg lige: hvad er det for en veninde du har, som opfører sig på den måde?

Punkt 2) du skulle ikke have sagt undskyld. det er din "veninde" der har at diske op med en undskyldning.

Når du vælger at invitere din klasse til KLASSEfest, kan din veninde på intet tidspunkt forlange at skulle med, uanset hvor gode venner i er!!
Det gør dig ikke til en dårligere veninde at du er sammen med andre.
Et venskab skal bygge på mange ting. og største delen er gensidig respekt, hvilket jeg ikke fornemmer at din veninde har skyggen af.
hvis jeg var dig, ville jeg sige: fint, hvis det skal være på den måde, så kan du hae det så fint, til din veninde. Jeg synes klart hun har opført sig dårligt over for dig, og ikke som en veninde. Så hvis hun ikke giver dig en undskyldning, synes jeg ikke hun er det værd at samle på.

Det er hårdt, jeg ved det, da jeg selv "mistede" en veninde da jeg gik i 10 klasse. Men har også indset at det var det rigtige at gøre, da jeg med tiden har fået veninder, som virkelig respektere mig. Gør det samme, hvis du ikke får en undskyldning

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

jeg gav bar skylden til mig selv....igen! er bange for at snakke med hende, for hun bliver vred på mig, og jeg vil ellers ik hav det. tror bare jeg gør det ordenligt som i siger hvis hun gør det igen?