1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. God skrædder i København?

God skrædder i København?

Honninghjertet

Honninghjertet

3757 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej damer

Jeg vil høre om nogen af jer kender en god (og gerne billig) skrædder i København? Jeg har, efterhånden mange par, bukser jeg gerne vil have lagt op - hvornår begynder butikkerne forresten at lave benlængde 30 til os med korte ben?

God weekend
- Girltalk

John_Herning

John_Herning

2 indlæg
  • Skrevet
Hej, Jeg kan klart anbefale https://nordictailors.com/. De henter hos dig, leverer hos dig inden for 48 timer og så er de billige.
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
  • Skrevet
Zizzy her er ikke just uddannet skrædder, men jeg har styr på det med at sy. Godt nok bestod jeg ikke sy-kørekortet i 6.klasse, men læreren var heller særlig åbentsindet, og kunne heller ikke helt begribe min kreative indsats i faget. Men jeg kan sige dig, at skal noget syes, så kan jeg sy det. for helvede, hvor kan jeg sy mange ting. Jeg havde en ganske kortvarig karriere i søværnet i de tidlige 90´ere som syerske på fregatten udevendt bukselomme. Jeg stod for den daglige drift af systuen, så du kan egentlig kalde mig for tidligere chef for søværnets systue - det var så kun mig der var ansat, da mine overordnede fandt det laterligt, at jeg skulle sidde og sy huller i matrosdragter. Lønnen var heller ikke fremragende, og arbejdstiderne var dårlige. Om ikke andet gjorde jeg et kanon stykke arbejde med at sy alt fra flag til uniformer. Det skulle helt derud hvor jeg blev fyret, før jeg valgte at finde en anden karriere. Jeg blev syerske i egen virksomhed. Det lille firma hedder Zizzys systue og VVS (er der lort i rørene kan jeg også her træde til).