1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Greenpeace

Greenpeace

katte_kat

katte_kat

5 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Ok, ved ikke rigtig om det her er det rigtige forum at oprette tråden i, men nu prøver jeg alligevel (BTW: hvor har de gjort af alle de andre emner man i sin tid kunne oprette en tråd under? Ja det er et stykke tid siden jeg var her sidst)

Nå, sagen er, at jeg netop nu er i færd med at søge nyt arbejde og i dag falder jeg så over en jobannonce fra Greenpeace, som søger gadeerhververe. Ærlig talt så er min viden om Greenpeace meget lig nul. Jeg ved at de arbejder for at beskytte mijløjet, at de er imod folk, der går med pels og det er vist det. Udover dette har jeg hørt rygter om, at de til tider godt kan finde på at bruge vold i deres demonstrationer, er det rigtigt?

Men i hvert fald kunne jeg godt tænke mig at høre folks meninger om Greenpeace og jeg vil også meget gerne høre fra folk, som selv er/har været gadeerhverver for dem. Det kunne være rart at høre om folks erfaringer og sådan.

God torsdag til jer alle

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Tjaa, jeg tror at du har ret i det med greenpeace, men de må da have en hjemmeside?

Jeg tror ikke de er voldelige, men jeg tror at de er stædige, så selv om politiet vil flytte dem, så nægter de.

wildwonder

wildwonder

48 indlæg
  • Skrevet

hvis jeg var dig, ville jeg da ringe til dem, og høre lidt om hvem de er og hvad de står for. jeg har selv på et tidspunkt snakket med en fra greenpeace, og de er meget snaksagelige og vil meget gerne fortælle om organisationen..