1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Gryder, pander og andet udstyr

Gryder, pander og andet udstyr

Snow

Snow

17 indlæg
 • Skrevet

Det lyder måske lidt plat og kedeligt dette emne, men jeg bliver lige nødt til at få nogle svar.
Jeg er så heldig at jeg snart skal til, at forlade reden og er derfor ved at samle mit eget udstyr til køkken osv, men problemet er, at der er tonsvis af valgmuligheder i butikkerne, så jeg vil egentlig bare gerne høre jeres erfaringer med de forskellige produkter. Hvilke ting er "must-have" og hvilke ting man skal gå en lang bue udenom.
Jeg har selv kigget lidt på OBH Nordicas supreme gryder, da jeg synes de er helt vildt smarte...
Hvad siger i???

TN

TN

3206 indlæg
 • Skrevet

Lad vær med at køb køkkengrej i Ikea. Jeg har købt gryder og pander der, det er noget værre lort! Er super glad for min nye Jamie Oliver pande

Milua

Milua

663 indlæg
 • Skrevet

Jeg vil gerne anbefale gryder og pander fra scanpan eller tefal, da de holder i uendeligheder, og er utrolig gode!
Derudover, hvis du har en del penge til køkken grej, så er Le creuset rigtig godt! Det er et rigtig dyrt mærke, men helt klart noget som jeg også vil anbefale.

MissChamp

MissChamp

565 indlæg
 • Skrevet

jamie oliver pander er dyre, men vildt gode. det tager lidt længere tid at få dem varmet op end andre pander men til gengæld så brænder maden ikke på.. Med hensyn til skåle så er rostie margrethe skåle værd at samle på.. Billige plastikskåle til en tyver ikke noget værd

Porcelet

Porcelet

2502 indlæg
 • Skrevet

Mine gryder er forholdsvist billige, men de fungerer rigtig fint.. Tror måske de er købt i føtex, for flere år siden
Sidste år fik jeg en Jamie Oliver pande i julegave og den ér altså fantastisk!

LadyG

LadyG

1321 indlæg
 • Skrevet

Det vigtigste er nok mest at du ikke får købt gryder og pander som passer til fx induktion hvis du ikke får induktion i dit nye hjem eller sådan. Altså at gryderne og panderne passer til det form for kogeplade eller komfur du kommer til at have.
Ellers er det vidst bare forskelligt hvad folk kan lide af mærker. I min familie har det oftest været Raadvad, som købes, og det er altså rigtig god kvalitet. Men min bror har nogle Jamie Oliver gryder som jeg også synes er gode.

Det er godt med pander, der har en form for non-stick belægning, så maden ikke brænder fast, men der skal man så også sørge for at de redskaber man køber til ikke er metal, da det kan ridse belægningen og til sidst ødelægge panden.

Milua

Milua

663 indlæg
 • Skrevet

Til dem der kan lide Jamie Oliver, så vil jeg blot knytte den kommentar, at det er tefal der står bag, så i stedet for at give et par hundrede kroner mere for en pande hvor der står "Jamie Oliver", så køb en tefal, da det er det samme

Sishu

Sishu

2109 indlæg
 • Skrevet

Jeg har IKEAs Favorit gryder og pander, og på trods af at det er IKEA, så fungerer det godt, og der er 25 års garanti, så det siger vel lidt at de også selv satser på at det holder.
Jeg har også en Jamie Oliver gryde, den er jeg dog ikke så imponeret af, og min mor har haft en pande derfra der ikke havde lang holdbarhed.

vintage

vintage

981 indlæg
 • Skrevet

Jeg er rigtig glad for mine Thomas rosenthal group gryder og pander Derudover har jeg Margretheskålene, som også er fantastiske.

eroma

eroma

5322 indlæg
 • Skrevet

Jeg elsker min lille IKEA-pande til 16 kr

Jeg vil råde dig til at købe kvalitetsknive. Jeg bliver så træt af at stå og skære grøntsager og kød med sløve knive, så jeg har nogle fra Raadvad som er gode.