1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Han venter barn med sin eks.

Han venter barn med sin eks.

cillemedC

cillemedC

1 indlæg
  • Skrevet
Hjælp mig søde piger. Jeg har mødt den skønneste fyr, men da vi har set hinanden ca. En måned, meddeler hans eks at hun venter hans barn og hun vil have det. Jeg har så svært ved om jeg kan være i det, jeg frygter jo det de skal have sammen. Hvad er min rolle i det her? Håber nogle har erfaringer i vil dele med mig.. Skal jeg blive i troen om det er det her jeg skal, eller bør jeg tage benene på nakken? På forhånd tak😍
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Avs.... Jeg tror det vigtige spørgsmål er: Tror du på at han er færdig med hende ? For det at du har en fyr med et barn, det er altså ret normalt. Vi har jo allesammen en fortid. Det væsentlige er om den fortid kommer til at påvirke dig.
Og der er jo også lige noget timing... Hvis I to har været sammen i en måned, hvornår gjorde han så HENDE gravid ? Har han haft tid til at "behandle" sit brud med hende ? Har han været sammen med hende samtidigt med dig ? Og hvis han render rundt og gør piger gravide, har i to så sikker sex ?
eriza

eriza

5 indlæg
  • Skrevet
Mit hjerte er blevet brudt i de sidste år nu, jeg troede, jeg aldrig ville finde det, der hedder kærlighed igen. Jeg græd og græd for dage og nætter i de sidste to år .. søger hjælp om hvordan jeg kunne få tilbage min mand .. men kunne ikke få nogen hjælp rundt, indtil jeg så en kommentar på internettet, hvor jeg fandt Dr Goko blevet rost og herliggjort af så mange borgere globalt for hans gode gerninger. Jeg kontaktede ham for hjælp og han forsikrede mig om, at han fortalte mig, at mine dage med sorg er forbi. Jeg var glad, da jeg hørte det fra ham, kunne jeg ikke længere bære smerterne. Han fortalte mig og garanterede mig også, at min mand vil komme tilbage til mig inden for 72 timer. efter at han er færdig med forberedelsen af at hjælpe mig og jeg gemte sig til hans ord og fulgte hans instruktioner har jeg tillid til ham og se, min mand er tilbage til mig .. er glad igen med en dejlig, omsorgsfuld mand, velsignet med to vidunderlige børn der hvorfor jeg ikke vil stoppe med at fortælle om hans gode arbejde. du kan kontakte ham for hjælp [email protected] com du kan give tilføje ham op på whatsapp chat 2348056398964
Countmein

Countmein

92 indlæg
  • Skrevet
Nu er jeg ikke så interesseret i mænd med børn, men der er jo en verden til forskel på at gå ind i et forhold velvidende at fyren er eller skal være far. Det her lyder som en bombe, der er blevet droppet og også som om, der er lidt for meget nutid over det. Medmindre hans ekskæreste først har opdaget graviditeten mega sent. Det er svært, når man er glad for hinanden eller ved at blive det, men for mig ville jeg ikke helt kunne håndtere det. Men for dig tænker jeg, at det handler om, hvorvidt han er færdig med hende, som bamsefar er inde på. Er han det, kan du jo tænke over, om du føler, at du kan være i et forhold, hvor du meget snart får et slags bonusbarn.