1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Hår i nyindkøbt fødevare

Hår i nyindkøbt fødevare

majaa

majaa

382 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg var i dag nede og købe en pose nødder. Da jeg kommer hjem sidder jeg og kigger på den (har endnu ikke åbnet den) og opdager at der er et lang hår i. Håret er nok omkring 7-8 cm langt og er mørkt.

Hvad ville I gøre, hvis det var jer, der havde købt posen?

Jeg synes det er ret ulækkert, der kan jo være temmelig mange bakterier på sådan et hår.. Så måske er nødderne bare en bakteriebombe nu. Jeg overvejer at gå ned med den igen (men har ingen bon, da jeg ikke fik den - den er købt ved den lokale grønthandler). Men burde man i stedet kontakte fødevaremyndighederne og få dem til at se på det?!

rosendahl3000

rosendahl3000

18 indlæg
  • Skrevet

Jeg vil gå ned i butikken, hvor du har købt den og sige, at du har købt denne pose nødder (vise dem den) og sige som tingene er, at der er et hår den. Det er måske ikke muligt, at få pengene igen, men så har du ihvertfald gjort dit for, at gøre dem opmærksomme på problemet og så kan man kun håbe, at de tjekker de andre poser og evt. kontakter firmaet hvor fra de har fået poserne, så der kunne blive gjort noget ved det. Man har vel altid lov at håbe.

Held og lykke med det.

Mvh. Rosendahl3000

Tulle

Tulle

92 indlæg
  • Skrevet

Jeg ville klart gå ned i butikken og vise dem posen. Selvfølgelig gemmer man ikke en bon på en pose nødder. Men var jeg butiksejer ville jeg give dig en ny pose med det samme. Det er jo heller ikke ham du klager over men en vare han selv har købt et andet sted.
Det er da for klamt med hår i det mad man skal spise. Føj

majaa

majaa

382 indlæg
  • Skrevet


Jeg var nede i butikken og fik pengene tilbage... meeen jeg havde ikke liiige lyst til at få en ny pose!

rosendahl3000

rosendahl3000

18 indlæg
  • Skrevet

Godt du tog derned. Og endnu mere super, at de gav dig pengene tilbage
Sådan skal det være!