1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Har ikke mange venner?

Har ikke mange venner?

OverwhelmedMuch

OverwhelmedMuch

6 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Såå jeg er lige startet på en videregående uddannelse, det er super fedt og har fået en masse nye venner. Problemet er bare, at jeg ikke har særlig mange venner udover dem fra mit studie. Havde det ikke godt i min klasse i gym, og dem fra folkeskolen snakker jeg ikke med. Så jeg har det altid lidt akavet og kan ikke lade være med at skamme mig lidt, når mine studiekammerater snakker om deres andre venner, eller altid har travlt, hvor jeg egentlig har alverdens tid og ingen sjove historier at dele.
Naika

Naika

455 indlæg
  • Skrevet
Lad ikke din fortid styre din fremtid.......
Bambi -5e7dcac96e

Bambi -5e7dcac96e

6 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes din situation er oplagt til at du tager en beslutning om, at du vil få det bedste ud af din tid på studiet og få dig en masse nye venskaber. Din gymnasietid er slut - og din studietid startet - glæd dig over det og vær ligeglad med om du er venner med dem fra gym!
Ilikethewealthyways

Ilikethewealthyways

14 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Få venner er bedre end mange venner. Jeg har det præcis på samme måde med alle andre jeg har kendt gennem folkeskolen og gymnasietiden. Omstændighederne har bare bestemt, at jeg ikke rigtig kan være venner med dem. Til gengæld har jeg haft mange veninder, som jeg har lært ved sociale begivenheder osv. Men, men, men, mange veninder er ikke altid en god ting. Min erfaring siger mig, at det altid ender ud i noget kaos, eller så bliver man for overvældet og ender med at såre sig selv og andre. Lige nu har jeg en rigtig veninde, og det det. Man skal være påpasselig med, hvem man lukker ind i sit liv. Selvom jeg har kun denne ene veninde, så hun nok den mest forståelige veninde jeg har haft mht. privatliv og det at snage eller andet. Min tidligere venskaber har lært mig, at man ikke når langt med at betragte veninder, som noget virkelig, virkelig tæt. Så vær du glad for det du har, og fokuser på dit studie.