1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Hej alle sammen håber på jeres hjælp.'

Hej alle sammen håber på jeres hjælp.'

Kennet3637

Kennet3637

29 indlæg
 • Skrevet
Jeg er kommet i den trælse sitation at jeg har mistet min kærste gennem 9 år
det hele startede med jeg begyndte for småt 10 måneder siden at gamble oddse rigtig meget. Vundet meget tabt rigtig meget.!og hun vidste ingenting om det overhovdet jeg løj for hende hver dag hele tiden undtagen med min kærlighed til hende den har altid været ægte. Jeg begyndte at låne penge af hendes far og mor og lillesøster se har fået dem alle sammen igen inden vi slog op.!
det er nu 6 uger siden vi slog op hun bor hjemme hos hendes mor
jeg har indset min problem og er også i behandling for ludomani det går rigtigt godt de siger jeg er 100 procent sikker på at blive heldbredt. Jeg var ude ved min eks igår hvor vi snakkede frem og tilbage råbte græd meget begge to. Skal lige siges vi skulle have været gift til efteråret. Hun siger hun synes det er synd for mig men st hun blir nød til at flygte fra det istedet for at håndtere problemet jeg kan se hun elsker mig men hun stoler ikk en meter på mig.
hvorfor vælger hun at flygte ? Vi har det jo godt sammen når det handler om os to. Kan ikke følge hende i hvorfor hun ikk vil klare det her sammen så vi kunne støtte hinanden gennem en svær periode SF vores liv.! Hun siger bare hun skal have ro fra os og alt der er sket synes hun flygter fra problem. Jeg er i behandling og har været der 6 gange indtil nu plus jeg går os til psygolog.
jeg kan se hun elsker mig. Men hun er bange for jeg ville gøre det hele igen. Kunne jeg aldrig drømme om jeg vil gøre alt for at få hende tilbage i mit liv. Ved bare ikk hvad jeg skal mere. Alle siger kom videre ja ja det nemt nok at sige. Men det er hende jeg vil dele mit liv på godt og ondt. Hun blev sygemeldt for 4 år siden med angst der var jeg der 100 procent for hende. Hvorfor er hun det så ikk for mig den ene gang jeg falder dybt? Elsker hende virkeligt højt. Det var første gang igår i 14 dage jeg så hende puha det var hårdt skal lige siges vi har hund og kat sammen. Jeg er 30. Hun er 29 håber i kan hjælpe mig lidt? Hilsen mig
gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Du må også se det lidt fra hendes side. Det er lidt af et sats at stifte familie med en ludoman og dermed være afhængig af, at han ikke falder tilbage. Ludomani er ikke noget, man bliver kureret for bare sådan lige. Det er som med et alkoholproblem, det kan komme tilbage, når man har en dårlig periode psykisk. Jeg har selv været kæreste med en ludoman og det var enormt opslidende, fordi vi den ene dag skulle på ferie, men dagen efter skulle vi ikke på ferie idet han lige havde spillet for 6000 kr på en nat. Har man børn sammen, så er det et mareridt. Det er ekstremt utrygt. Jeg synes du må se det lidt udefra og tilgive en kvinde, der hellere vil være alene end at starte familie med en mand, der er i behandling for ludomani. Når du engang r ude af det og har været ude af det i et par år, så er det en anden sag, og så er det vel ikke umuligt at du får hende tilbage der. Koncentrer dig om at blive rask i stedet. At gøre alt for at få hende tilbage er faktisk en ny slags spil, du gerne vil vinde. Slap af og fokuser på dig selv.
Kennet3637

Kennet3637

29 indlæg
 • Skrevet
Tjaaa det du beskriver der med din eks har jeg dig aldrig gjort.. men jeg prøver også at fokusere på mig selv og det hår i den rigtige retning og det er jo det jeg vil vise hende.. at jeg kan få det godt igen og at hin godt kan stole på mig igen.! For jeg slipper hende ikke hun betyder alt for mig i denne verden❤️ Jeg er kommet rigtigt lang i min proces og ville ønske hun kunne se det.! Men hun vil hellere bare flygte fra det og det forstår jeg ikke..!
1987-male

1987-male

3103 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
"For jeg slipper hende ikke hun betyder alt for mig i denne verden". Jeg er helt med og ja, det føles også ufatteligt hårdt, men som Gitte skriver "At gøre alt for at få hende tilbage er faktisk en ny slags spil, du gerne vil vinde." Er HUN er et nyt spil du gerne vil vinde? Kan du give slip? Er det en større sejr at give slip, end at "vinde hende" ? Der er mange spørgsmål du kan stille dig selv. Jeg kender det alt for godt selv, jeg elsker sportsbetting og skriver bøger om hvordan selv syndikater i sydøstasien taber millioner og atter millioner af dollars på kampe de troede de havde fixet fordi de også virkelig VIL vinde, men i det øjeblik bogen er skrevet og udgivet, så finder jeg ud af, at det ikke handler om sportsbetting for mig overhovedet, det handler om min personlighed, hvor jeg bare ikke kan give slip på en tanke om fx mere viden inden for området. Og når jeg ser, at min problemstilling ligger i, ikke at kunne give slip, så er det der, man kan se at den trækker tråde langt ind i mit liv på alle andre punkter også, hvor jeg bare vil være den bedste, bare VIL vinde alt i livet, på banen, på skærmen, på arbejdet, på forummet her, hvor jeg vil være den der kender bedst/lærer hurtigst inden for kvindepsykologi, selvom jeg er en mand og aldrig vil kunne forstå/mærke/rumme følelser i så bredt et spektrum som kvinder herinde gør det - alligevel overbeviser man sig selv, at det kan man godt :D Men hvornår er nok nok? Det handler ikke om spillet. Det handler ikke om de parforhold vi får eller ikke får. Det handler om OS. Vores personlighed. Vi er i stand til at kæmpe indtil blodet sprøjter, men vi er ikke i stand til at give op, men måske er det det, vi skulle prøve at gøre bare en gang i livet? Acceptere det udfald, at I er gået fra hinanden og virkelig mærke følelsen af nederlag, for når vi mærker den, helt inderst inde, så mærker vi også, at vi kan acceptere meget mere i livet end vi tror - og netop denne accept giver os livsglæde på lang sigt, den livsglæde som vi måske hungrede efter helt tilbage fra 1987 om man vil? :))
Kennet3637

Kennet3637

29 indlæg
 • Skrevet
Male 1987
tja jeg har prøvet at tabe mange gange her i livet.! Og det er intet med betting at gøre at jeg bare vil vinde.! Nej jeg elsker hende og ved også hun elsker mig.!  Jeg kan sagtnes acceptere nederlag.! Men kan ikke acceptere at man bare stikker af fra problemet når man har været sammen i 9 år.. jeg vil ikk vinde og det har intet med nederlage at gøre.. det er mit liv jeg snakker om det er ikke et spil.! Hvor jeg bare må vinde.! Jeg vil have hende tilbage da jeg elsker hende længere er den ikke og hvis du kendte os ville du også sige at vi er sol skabt for hinanden..!
gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
Du lytter virkelig ikke. Du kører bare videre, manisk, som når du vil vinde et spil. Du lytter ikke til den stemme, der siger stop. At elske en anden handler ikke om at ville vinde hende. Det er det DU vil. Hun vil være alene. Elsker du hende, så er det også det, du ønsker for hende. Du vil vinde vinde vinde. Og hun gider det ikke. Klart.
Kaskade

Kaskade

40 indlæg
 • Skrevet
Jeg synes, I er lidt strenge ved ham, gitte345 og 1987-male. De har været sammen i 9 år. Det her handler ikke om at han vil vinde hende, det handler om at han ikke vil tabe hende.
1987-male

1987-male

3103 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
"Elsker du hende, så er det også det, du ønsker for hende." Exactly. Kaskade, det er jeg med på, at han ikke vil tabe hende, men der er også rigtig mange ting jeg ikke vil tabe ved livet, men har måttet give slip. Som du kan se på min bog, kommer jeg fra et andet land, hvad tror du jeg har måttet sige ja til at tabe, for at "få" det jeg har nu? Der er rigtig rigtig meget, og ja, det har gjort ufatteligt ondt, og det er ikke 9 år jeg har været igennem, det er et liv, sådan føles det i hvert fald, hvis man tænker tilbage. Alligevel må man give slip på det man holder mest af, fordi der ikke var andre muligheder. Det er der heller ikke her. Han kan ikke tvinge hende til at elske ham :-)
Naika

Naika

455 indlæg
 • Skrevet
Okay,angst for 4 år siden?lad hende være hun kommer selv hvis hun vil,ellers så respekter hendes alenetid hun har det måske bedre uden dig ved det er hårde ord,men det er muligt hun har fundet ud af hun har det bedre uden nogen kæreste vil du bevise noget,så skab et liv du er stolt af,men gør det selv en kvinde med en angstlidelse kan ikke redde dig hun har selv brug for,at reddes 9 år er lang tid forstår du er frustreret,men lad vær med,at tro du skal kontrollere hende hun kommer tilbage hvis hun virkeligt vil tvang fører ikke til noget positivt........
gitte345

gitte345

846 indlæg
Jeg er også lige gået fra en fyr, der efterfølgende var desperat og VILLE HAVE mig tilbage. Men det er altså ikke kærlighed, det er ejerskabsfølelse. Mens vi var kærester var der en række ting, han undlod at hjælpe med og det gjorde mig utryg og overbebyrdet (sikkert som trådstarters kæreste). At han så bagefter vil give alt for at få en tilbage, det er bare mangel på respekt, ikke kærlighed idet han ved, at jeg har det godt uden ham og det har trådstarters kæreste sikkert også. Ja, det er hårdt, men man skal altså forstå at de følelser handler om ens eget ego og ikke om kærlighed (slet ikke).