1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. historie eksamen,,

historie eksamen,,

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Sagen er den at min sidste eksamen er historie.. og så tænkte jeg på, om der er nogen, der har nogle fif til, hvordan man bedst muligt læser op på så stort et fag?? der eren del sider at læse ..

jegahr 24 timers forberedelse. så hvis nogen også har kendskab til det, må i meget gerne skrive erfaringer ned

kat

kat

0 indlæg
  • Skrevet
Deleted
ingenmellemrum

ingenmellemrum

1143 indlæg
  • Skrevet

Det afhænger selvfølgelig først og fremmest af hvor godt du har fat i stoffet, men hvis du har godt fat i det hele og har et overblik over hvilken undervisning du har modtaget i det så vil jeg mene at det er "nok" at læse op på det du har sværest ved.
Når du så trækker dit emne har du rigeligt med tid til at forberede dig grundigt på netop dét.
Ovenstående kræver som sagt at du føler dig sikker i faget. Er det ikke tilfældet så synes jeg at du skal læse mere grundigt op på hvert enkelt emne og så gennemgå det hele igen når du har trukket dit emne.
Har du været god til at tage notater i løbet af undervisningsperioden så brug dem når du skal danne dig et overblik over situationen.

For mig har det været nok at nøjes med at læse grundigt op på det emne jeg trak, fordi 24 timer var rigelig forberedelsestid til mig, men det er jo en individuel sag.

Held og lykke med eksamen.

- Ingenmellemrum

Schmidt

Schmidt

373 indlæg
  • Skrevet

Er det en gymnasie eksamen?
Min anbefaling går på, at du orientere dig i de områder, der er opgivet. Og så vidt mulig alle tekster, så er man altid bedst forbered Men det er sjældent, man når alt det. Men overordnet viden er en start

Held og lykke.