1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Hjælp! Hader mit arbejde!

Hjælp! Hader mit arbejde!

Denanonymepige29

Denanonymepige29

6 indlæg
  • Skrevet
Hey girls. Jeg har lige fået nyt arbejde, og det er virkelig nyt (har været der i én uge). Men jeg HADER det, har aldrig hadet noget så meget! Jeg arbejder om natten og jeg kan slet ikke holde til det, jeg savner at sove med min kæreste, jeg sover dagen lang og er træt når jeg vågner, ja jeg vågner faktisk først ordenligt når jeg skal møde igen! Pisse irriterende!! Jeg får dog en rigtig god løn, men jeg er på ingen måder glad! Allerede Fredag aften frygter jeg Mandag aften når jeg skal møde igen! Jeg får ondt i hele kroppen og jeg får stress af arbejdet, alt skal gå så stærkt og alt skal være perfekt! Ikke nok med det så er kollegaerne nogle forbandede møgkællinger for at sige det pænt! Jeg føler virkeligt at de gør nar ad mig så snart jeg laver en fejl eller ikke lige kan følge med!!! Det er vildt irriterende! Jeg er virkeligt så langt ude at jeg kunne sætte mig ned og bare tude over at jeg skal møde! Men jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre! Kan jo ikke bare lige skaffe et andet arbejde og har virkeligt lyst til at skride med det samme, men skal jo også bruge penge! Oveni er jeg også pisse bange for hvad kæresten/familien/vennerne vil tænke om mig hvis jeg dropper arbejdet! Hjælp girls ;'-(
Aisa

Aisa

64 indlæg
  • Skrevet
Hvordan er din leder? Er det én, du kan fortælle, hvordan du har det og som vil hjælpe dig, tror du? Ellers burde I have en arbejdsmiljørepræsentant, som du kan gå til. Deres job er at aflive "møgkællingerne". Der skal være en ordentlig omgangstone på en arbejdsplads. Du skal i hvert fald gøre noget ved det. Ellers ender du med at gå ned med stress, og det er ikke det værd, uanset hvor god en løn du får. Hvad andre tænker om dig, skal du være ligeglad med. De tænker alligevel, hvad de vil, uanset hvad du gør/siger. Du skal passe på dig selv. Det er det vigtigste. Alt mulig held og lykke.
Dandelion

Dandelion

144 indlæg
  • Skrevet
Sig op. Hvorfor bruge alle sine kræfter på noget som man hader? Ja, du får en god løn, men når du mister så meget ved det? Vær ligeglad med hvad andre tænker, og gør det som du føler for, dem som holder af dig skal nok støtte dig i din beslutning :) Og du kan godt finde et andet arbejde. Brug dine kontakter, og hold øje med opslag :)
vaniljestang

vaniljestang

387 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skal sige op med det samme. Det er en ærlig sag at man ikke kan arbejde på den måde. Jeg ville heller ikke kunne holde til nat arbejde fx. Bare sig det som det er, at du ikke kan indstille dig på at arbejde om natten og du ikke kan have et liv ved siden af, fordi du sover dagen væk/er død træt om dagen så du ikke kan få et familieliv til at fungere. Det kan godt være du tjener gode penge, men hvad er penge værd hvis man får "ødelagt" resten af sit liv? Og hvad er pengene værd, hvis det er et job som man virkelig hader? Man bruger jo nærmest halvdelen af sit liv på arbejdet, så jeg vil mene at det at man har det godt med sit arbejde er langt vigtiger end pengene. Du siger fra, din krop siger fra, handl på det! Vi alle kan komme ud for et job som bare ikke er os, og i nogle tilfælde kan man holde det ud til man finder noget nyt, men i dit tilfælde er arbejdstiderne slet ikke noget du kan holde til i længden.
Lani

Lani

70 indlæg
  • Skrevet
Jeg har tidligere haft arbejde to forskellige steder hvor jeg havde en dårlig fornemmelse fra start af... og det blev ikke bedre! Efter at have været et halvt års tid det ene sted, fik jeg stress, vågnede op med udslæt over hele kroppen, kunne ikke huske simple ting og var generelt bare ked af at være på arbejde. Jeg blev ved et stykke tid, men set i bakspejlet ville jeg ønske jeg havde stoppet tidligere. Det er ikke sundt for kroppen. Er der ikke nogle andre jobmuligheder for dig? Personligt foretrækker jeg en lavere løn og en god hverdag!