1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. HJÆLP! - Mangler et sted at bo i Århus-området.

HJÆLP! - Mangler et sted at bo i Århus-området.

majaa

majaa

382 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Pt. bor jeg i Kbh, man da jeg går fra min kæreste, vil jeg gerne flytte til Århus-området. Jeg gider ikke storbylivet mere, så det skal være UDENFOR Århus centrum.

Jeg tænkte, at det kunne være, nogle kendte et område og en god boligforening, hvor jeg hurtigt kan komme til.

Det jeg leder efter er et lejemål med minimum 2 værelser. Huslejen skal MAX være 4000 kr/mdr incl. ALT, gerne omkring 3000-3500 kr/mdr incl alt. Jeg vil helst ikke have nogle over- eller underboer, dvs. helst et rækkehus eller lignede - og så må det gerne være et roligt kvarter. Der må gerne være tæt på skov, natur eller strand. Og hvis man må holde en hund er det bare helt perfekt.

Mindre vigtige ting: evt. en lille have, evt. beliggenhed i cykelafstand til Århus C, dvs. omkring 10 km eller ville være lækkert med gode transportmuligheder. Desuden evt. i nærheden af et ridecenter/rideskole (har ikke helst, men vil gerne ride, hvis der er mulighed for det).

Håber nogen kan hjælpe mig SNART.

Signe

Signe

175 indlæg
  • Skrevet

Hej Majaa,
det skulle være muligt for dig at finde en lejlighed uden for Århus til fornuftige priser. Dels igennem boligforeningen http://www.aarhusbolig.dk/ Det er ALLE boligforeninger i Århus samlet på en portal og når du kommer udenbys fra, får du ret hurtigt tilbudt en lejlighed - specielt når du nu vil bo i udkanten af byen.

Hvis du er studerende, så er http://www.kollegie8000.dk/ et rigtig godt sted at starte.

Hvis du skal søge lejlighed, vil jeg anbefale dig at se i lokalavisen Århus Onsdag, eller få nogen i Århus til at hjælpe dig - spørg evt her på debatten om der er nogle århusianere, der vil gøre dig den tjeneste. Der er også mange annoncer på dba.dk, for det ikke er så dyrt at blive medlem. hold dig fra de boligportaler, hvor du skal betale for at blive medlem. Enten er de bundrådne eller også er der så mange medlemmer, at man aldrig får de lækre boliger.

Håber du kan bruge det

Kh
Signe

nathaliek

nathaliek

3 indlæg
  • Skrevet

Hejsa..

Er du interesseret i at købe en lejlighed eller vil du kun leje? Min kæreste står nemlig og skal sælge sin, så jeg ved ikke om det var noget?

majaa

majaa

382 indlæg
  • Skrevet

Det er udelukkede leje, jeg er interesseret i.

Tusinde tak for hjælpen, Signe