1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Hvad er sundest? En blød eller hård madras?

Hvad er sundest? En blød eller hård madras?

Jost

Jost

32 indlæg
  • Skrevet

Og hvad sover i på?? Grunden til jeg spørger er jeg købte en ny seng fra ide møbler for en mdr siden.. Jeg syntes den var ekstrem blød. Plejer at ligge hårdt.. Og troede aldrig jeg ville vænne mig til det.. Så jeg bestilte et nyt indlæg til sengen så de kunne skifte hårdheden ud. Så nu er jeg gået fra medium til hard.. Har lige lagt mig Nu, og føler jeg ligger på beton.. Arrrg. Og jeg har lige givet 1100 oven i for at få skiftet det lort. Hvis jeg vil have det gamle indlæg tilbage skal jeg betale 1100 igen. Øv øv øv

liselil

liselil

1195 indlæg
  • Skrevet

Vi har en hård madras og topmadras med memory skum og komfortzoner. Den første uge, havde vi begge ondt over alt, men derefter er det bare en drøm og ligge på Tror du skal give det lidt tid.
Tror også det afhænger lidt af vægten, men personligt er jeg mere til en hård madras end en blød. Hader når man nærmest skal kæmpe for at komme op af den igen

Sishu

Sishu

2109 indlæg
  • Skrevet

Altså jeg synes altid der er snak om at man skal have en fast madras, ikke en man synker ned i, men heller ikke en der er beton hård.
Når det er sagt; så har jeg en fast madras med latex i, men det er pga min kæreste og jeg begge er allergikere, og der er naturlatex bare bedre. - Vi valgte en fast fremfor en mellemting fordi at vi ligger tæt på hinanden og hvis man kigger på vægt kontra hårdhed så valgte vi så at gå en hårdhedsgrad op, selvom vi hver især vejer til noget der svarer til medium hårdhed.
Vores madras føltes også MEGET hård i starten i forhold til den vi lå i, i butikken, men efter et par uger var madrassen sådan faldet på plads og nu 1½ år efter er den bare fantastisk og jeg savner den når jeg ikke sover hjemme.
Så prøv at give din madras lidt tid.

Shakti

Shakti

6781 indlæg
  • Skrevet

Det kommer an på ens vægt. Vejer man meget, skal man have en fast madras, så man ikke synker ned i den. Er man let, så skal man have en blød en, så man kan synke ned i den. Det skal jo være sådan at skulder og hofte synker ned, når man ligger på siden, så rygsøjlen er lige. Og man skal have ordentlig støtte i lænden, når man ligger på ryggen..
Selv havde jeg en blød seng. Men er flyttet ind hos min kæreste, som har en fast madras. Og jeg har oooondt i ryggen og især i lænden. Så vi skal lige have fundet en løsning.

HansThomsen

HansThomsen

11 indlæg
  • Skrevet
Jeg syntes at du skal tage kontakt til Bedre Nætter, de har en meget kompetent kundeservice som gør en dyd i at guide dig. Jeg er helt sikker på at de sammen med dig kan finde en rigtig god læsning, så du kan sove dejligt igen. Hvis de eksempelvis anbefaler dig at købe en ny topmadras, syntes jeg at du skal bruge en Bedre Nætter rabatkode den virker super godt og sparer dig for mange penge.
mille-4272a6a654

mille-4272a6a654

14 indlæg
  • Skrevet
Mit umidelbare råd til dig, ville nok være at du får noget professionel hjælp......
contrast

contrast

1864 indlæg
Ja det er en god idé. En professionel fra IKEA eller Jysk ville nok kunne hjælpe med at finde den helt rigtige madras til dig :)