1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Hvad kan jeg lave med mine bedsteforældre i KBH?

Hvad kan jeg lave med mine bedsteforældre i KBH?

Anine96

Anine96

44 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Heeeeej! Jeg er lige flyttet til kbh i sommers i forbindelse med studie og jeg vil selvfølgelig gerne have min mormor og morfar med ind og se hvor bor osv. men jeg bor i en lille 2 værelses med en veninde så vi har ikke nogen stue eller et stort køkken man kan sidde og spise ved som sådan, så mig og min mor er ved at prøve at finde ud af hvad vi kan lave med dem uden for lejligheden, men jeg er simpelthen på bar bund. For det første kender jeg ikke københavn særlig godt endnu, for det andet kan min mormor ikke gå meget langt af gangen, så det begrænser også hvad man kan lave. Er der nogen af jer der har nogen forslag?
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Altså, hvis det bare er et besøg, og af en kortere varighed, så kunne det måske være fint at vise dem området hvor du bor (ved ikke hvor det er, så jeg kan jo ikke fortælle dig hvad der er af seværdigheder). Hvis der så lige er en cafe i nærheden, hvor i kan spise, så din mormor ikke skal gå så langt, så vil det måske være et godt sted for et "pitstop". så kan i sidde og hyggesnakke så længe i har brug for det.
I min erfaring, så handler det om at have dit selskab, og vide at du har det godt. Ikke at få 4 timers motion sammen, eller høre en Kierkegaard oplæsning.
jetsat

jetsat

2 indlæg
  • Skrevet
Din morfar smider du med det samme i en taxa til Istedgade og så kan han ellers hygge sig hele natten lang med et par afrikanske gadeprostituerede uden gummi (jeg lover dig det en sikker vinder for en mand). Din mormor hiver du med på Staden (Christiania), og så ryger du hende helt væk i en kæmpe koger. Jeg lover dig hun for mega grineren på. Tro mig, de vil huske deres besøg hos dig længe!!