1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Hvad laver I i corona tid? Ved at få spat!

Hvad laver I i corona tid? Ved at få spat!

Miv

Miv

8 indlæg
  • Skrevet
Hej damer. Så render vi efterhånden ind i en tid hvor man ser at tid og dage er en illusion, og man står op for at gå ind i stuen hver dag. Synes egentlig det var fint at slappe af i starten. Jeg gør hvad jeg kan med en hverdags struktur, god kost, træning og de basale ting man nu gør for at være menneske. Men jeg føler jeg er ved at blive sindssyg af ikke at lave noget og ikke komme ud. Reagerer virkelig stærkt på det efterhånden. Nogen der har det på samme måde? Eller har råd til hvad I får tiden til at gå med?
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Jeg har hadet det fuldstændig fra start, fordi jeg træner 4 gange om ugen og rejser meget PGA arbejde. Nu kan jeg intet. Folk bliver jo sindssyge af denne indespærring. Jeg bor landligt så jeg går 20 km hver dag. Hvis du kan finde et område uden mange mennesker, så brug tiden til at komme i form. Jeg har tabt mig en del.
Flowerpot

Flowerpot

71 indlæg
  • Skrevet
Jeg startede med at løbe og gå ture. Læse og se film, den slags sunde ting, sidste weekend var jeg så fuld tre dage i træk med en ven. Det er virkelig svært ikke at blive sindssyg af det her.
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Kig dine feriebilleder igennem. Brug en hulahopring og få en slank talje. Skriv ned hvad du vil prioritere i dit liv efter dette. Tag fodbad og rens dine fødder. Retoucher dine fotos. Netdating. Ryd op i dit tøjskab. Sæt ting til salg på Trendsales....den her indespærring får konsekvenser for folks psykiske tilstand, Tænk på dem med en alvorlig diagnose. Helt til grin når regeringen alligevel går efter flok immunitet dvs at halvdelen af os skal smittes. Der er mange, der ikke har fattet, at det er det, der er planen. De er dødsens angste for at få corona...ja, men det er ligesom det vi skal og jo før jo bedre, så vi undgår flere bølger og mere nedlukning.
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Emma Butterfly

Emma Butterfly

35 indlæg
Der findes ikke nogen flokimmunitet så folk som er i risikogruppen dør hvis de får det.

Seneste tråde