1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Hvor kan man bo uden bil på Vestsjælland?

Hvor kan man bo uden bil på Vestsjælland?

Kejle95

Kejle95

18 indlæg
  • Skrevet
Jeg har snakket med flere forskellige, og det overrasker mig at de fleste mener at det er nødvendigt med bil selv i Kalundborg, Slagelse, ringsted. Hvad mener i? Jeg er selv en person der meget muligvis aldrig får det kørekort, men jeg har så absolut ikke lyst til at bo i København.
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Altså det kommer jo lidt an på, hvor du arbejder og om det er midt i byen eller uden for byen, du bor. Selv langt ude på landet er der folk, der bor uden bil, hvis de så har cykel, tager bus eller to i stedet. I Holbæk kan man sagtens bo uden bil. Det gør en af mine venner:)
Beautylove

Beautylove

196 indlæg
  • Skrevet
Er helt enig i at det kommer an på hvem man er og hvor glad man er for offentlig transport og hvor man man skal hen. Der er nok mest direkte toge til København og Odense fra Slagelse, ellers er der også Ringsted og Roskilde som ikke er København. Så jeg vil ikke sige at de er umuligt. Det kommer også an på hvem du spørger, hvis det er nogen som er vandt til at have bil kan de hurtigt synes at en enkelt togtur da er aaaaalt for galt.
Kejle95

Kejle95

18 indlæg
Det er nok det der er problemet.. de har vænnet sig til at have bil, og synes derfor det er alt for langt. :P
pink-lady-87

[slettet bruger]

2827 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Inden for de sidste 10 år har jeg både boet i Roskilde, Slagelse og Ringsted. Jeg har først fået bil for 1,5 år siden. Har klaret mig rigtig fint uden bil og tager faktisk stadig det offentlige på arbejde (det tager en time og sparer kun 10 min hver vej i bil). Bilen er rigtig pratisk nu, da jeg har en søn på 1 år og det er nemmere at pakke bilen med ting og sager end at have det med i toget. Det er også rart når vi skal på ture hvor det er svært at komme til med det offentlige eller man kan kører når man har lyst til familie aragementer. Men da kæresten og jeg var os selv, så har det været helt fint med det offentlige i de byer jeg har boet i.