1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Hvor langt og hvordan kommer i på arbejde ?

Hvor langt og hvordan kommer i på arbejde ?

Hende82

Hende82

68 indlæg
 • Skrevet

Hej

Hvor langt har I på arbejdet og hvordan kommer I på arbejde ?

Jeg har 180 km om dagen tur/retur via kraks kort. Det tager ca. en time for tiden, hvis jeg skulle tage toget ville det tage 2 timer når alt går som det skal.

Hvor langt vil I gå for et job? jeg overvejer om det er tiden og pengene værd, eller jeg skal sige det er en periode og læse til noget andet hvor man kan få et job i nær området.. For flytter ikke fra familien, det har jeg prøvet det gik heller ikke.

Vejlepige

Vejlepige

48 indlæg
 • Skrevet

Jeg har ca. 25 km på arbejde hver vej, 50 km i alt pr. dag. Det er okay, men hvis jeg skulle køre 180 km hver dag havde jeg fundet et andet job eller flyttet tættere på jobbet

skoerdejlige

skoerdejlige

1489 indlæg
 • Skrevet

Jeg har ca. 6 km - men det er kun et studiejob som jeg har hver anden weekend. Derimod har jeg også 150 km til mit studie hver dag, hvilket jeg synes er ret langt og det er kun fordi at det er mit stude at jeg gør det fordi jeg ved at det har en ende. Jeg vil aldrig gøre det som et fast arbejde.

lurifax87

lurifax87

1122 indlæg
 • Skrevet

Har lidt over 10 km hver vej, der bliver tilbagelagt på cykel. Så er ikke en stor fan af blæsten i Danmark

Totoro

Totoro

1108 indlæg
 • Skrevet

Jeg har også lige omkring de 10 km
Jeg prøver at komme derhen på cykel hver dag, men jeg har ikke haft cykel i 1 ½ år, så min røv er ikke vant til at cykle så meget! Men det er meningen at det skal blive dag-rutine at cykle på arbejde (har sabbat år, så arbejder stort set hver dag) men jeg har sagt til mig selv, at hvis det regner eller sner, så bliver det offentligt transport, for jeg gider ikke komme våd eller kold på arbejde!

DragonLady

DragonLady

862 indlæg
 • Skrevet

Tager cykel frem og tilbage...bor ikke særligt langt fra hvor jeg arbejder...tager ca 10-15 minutter alt efter hvor meget vindmodstand jeg har op af den fordømte bakke grrrrrrr.

Dok

Dok

331 indlæg
 • Skrevet

Jeg bor ca. 20 km fra mit arbejde og tager toget frem og tilbage, det er simpelthen det letteste jeg bor 150 m. fra en station og mit arbejde ligger 200 m. fra en anden station.

Jeg har tidligere arbejdet hvor jeg kørte i bil 65 km hver vej, det tog ca. en time hver vej pga. tæt trafik på trods af det var motorvej. Det generede mig egentlig ikke, men jeg ville ikke have job mere end en time til halvanden væk fra hvor jeg bor.

lifeasblonde

lifeasblonde

1129 indlæg
 • Skrevet

Har max 500 meter Det tager ikke mere end 2-3 minutter på cykel.

Nunchuck-

Nunchuck-

5930 indlæg
 • Skrevet

50 meter, det tager 2 minutter at gå derhen.

Marie

Marie

7801 indlæg
 • Skrevet

5 km + -