1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Hvordan stopper man folk fra at kontakte en?

Hvordan stopper man folk fra at kontakte en?

gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
Hele denne Corona-periode har gjort, at der er en masse mennesker, jeg simpelthen ikke orker at tale med eller sms´e med. Nogle har jeg droppet direkte, men resten ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre af? Skal jeg lade være med at svare dem? Skal jeg få nyt nummer (meget besværligt)? Skal jeg vente 3 dage med at svare på deres sms´er? Jeg kan godt forklare dem hvorfor, men jeg ved, at de ikke forstår min forklaring. Jeg bliver så irriteret hver gang de her bekendte, ekskærester og så videre skriver til mig og jeg vil helst bare være i fred. Jeg har en gammel telefon (med vilje), hvor jeg ikke bare kan blokere dem.
AA

AA

4 indlæg
 • Skrevet
Jeg tror ikke du skal helt stoppe med at svare. Så tror de bare der er sket dig noget. Jeg vil nok bare vente nogle dage med at svare. Sådan plejer jeg at forstå hintet.... Lol...
gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
Det er også min plan, indtil videre. Tak
Alibalibi

Alibalibi

51 indlæg
 • Skrevet
Stopper med at tage den første kontakt (ofc) og ellers bare lader der går længere og længere tid mellem dine svar.
gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
Jeg har det med at få skyldfølelse, når jeg ikke får svaret folk eller er langsom til at svare. Men det er nok derfor, de tror, at jeg gerne vil skrive med dem. Skriver egentlig oftest hurtigt bare for at få det til at gå væk.
1987-male

1987-male

3069 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Ring til dit teleselskab og opsig dit gamle nummer. Find et andet teleselskab der er bedre end dit gamle og få et nummer der. Hvis du bruger en gammel mobil ligesom mig, så har flere og flere selskaber lukket for det gamle taletidskort, dvs. man kan ikke bare gå ned i kiosken og tanke op for 50 kr hver anden måned længere :// Det var tider :D Telia Talk er dødt, Tele2 Online er dødt. TDC/Yousee taletidskort er lige dødt, de fjernede de sidste kort fra netto butikkerne i sidste måned :D Lebara er god til at ringe, men sms kommer ikke igennem længere, det er startet for et år siden med det problem. Lyca er bare elendige. Oister er elendige pga dækning. Telenor stoppede med deres taletidskort allerede i 2016. Og tager du et abonnement hos nogle af de store spillere, vil de have 100 kr om måneden alligevel ca selvom du ikk bruger alt den data :D Såh... Tvivler på, at du har ramt den billigste af den billigste der også funker hvor der samtidig er et meget lavt minimumsforbrug :D :D Jeg er selv landet på Greentel, 30 kr om måneden i minimumsforbrug, men ellers har jeg også et godt øje til callme (EU Basic) 30 kr om måneden. Så har du ikke nogen af de to, så skriv hvilken der er billigst, så jeg selv kan skifte :D Ellers, velkommen til et nyt nummer og 50 kr i besparelse om måneden :P Og er det fordi du har det hele lagt sammen hos yousee, telenor osv i forvjen og tænker at det er da det billigste, så tjek igen, hvis du dropper nettet som du har til 200 kr om måneden og går over til mobilt bredbånd i stedet til 150 kr om måneden: https://shop.telia.dk/huawei-b535-232/p2027313e_02c2_401d_8c94_bfa13ceaeba4.html. Her får du en Huawei Router hos Telia, betaler 150 kr om måneden og logger ind på dens wifi. Køb ikke via linket men ved at sende dem en mail og pres dem helt ned til 150 kr om måneden for både router og net samlet. Og ja, den har telia tv. Såh, hvad er vi oppe på 150+30=180 kr om måneden i alt for alt teknikken. Hov, så var der en undskylding for at skifte nr alligevel :D Og 50GB pr måned i routeren tror jeg er rigeligt for dig, tvivler på at du downloader tunge spil :D Bare en ide, tænk selv, jeg skyder først, sigter bagefter, jeg er personligt blevet mere glad af at jeg kun har 50 GB om måneden for så kommer jeg mere ud sidst på måneden fordi det er opbrugt :D :D Men i det lange løb, når problemet er løst, kan man altid også sige - hvordan kan man forebygge det næste gang? Mange mennesker lever det præcist samme liv om 5 år som de gør i dag. Et kommunikationsproblem på lang sigt løses ikke ved at skifte nummer, men det er en super løsning på kort sigt for at få luft og så skriver du bare til famillie og nære venner "hej, jeg har fået nyt nummer..." :)
gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
Jeg tager løsningen med at svare forsinket og til sidst slet ikke svare. Jeg rejser meget, så efter Corona vil jeg kunne skrive at jeg er i Peru på vej ind i junglen, uden tlf signal. Og jeg skriver også et autosvar på mail om, at jeg rejser og er utilgængelig. Orker ikke skifte nummer i forhold til arbejde. Jeg har Telmore og vil ikke skifte.
Afrodites

Afrodites

53 indlæg
 • Skrevet
Hvorfor har du deres numre osv., hvis du ikke vil have kontakt til dem? Altså hvis du ikke gider have dem i dit liv, jamen så slet dem og lad være med at svare, eller forklar dem, at du er vokset fra dem og er videre med dit liv, og derfor ikke ønsker kontakt..
1987-male

1987-male

3069 indlæg
 • Skrevet
^^ "Jeg har det med at få skyldfølelse, når jeg ikke får svaret folk eller er langsom til at svare."
gitte345

gitte345

846 indlæg
Jamen, det er faktisk kommet ret pludseligt, at jeg ikke orker kontakt med dem. Faktisk fremprovokeret af min holdning til coronakrisen, som for mig er lige så vigtig som flygtningekrisen. Lidt ligesom en der under flygtningekrisen mente, at man skulle lukke alle ind og man så havde en ven, der viste sig at hade udlændinge og ville have alle ud, hver og en. Vidt forskellige holdninger. Og så har jeg et arbejde, hvor jeg er tvunget til at være venlig over for en masse folk, der skriver ret privat og kræver private svar, svært at forklare. Men ja, jeg gør en stor indsats nu og har lavet auto svar på min mail om, at jeg ikke bevarer alle etc.

Seneste tråde