1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Hvorfor gider de mig ikke??

Hvorfor gider de mig ikke??

LilMy

LilMy

10 indlæg
 • Skrevet
Jeg har ikke særlig mange veninder, dvs. kun 2 stykker. Det har altid været svært for mig, fordi at det altid er mig der tager intiativet til at ses. Jeg prøver at møde nye mennesker, men det ender altid ud i at de vælger at ignorere min besked, eller lader det fade ud. De to veninder jeg har, ved jeg heller ikke om jeg egentlig kan kalde for mine veninder. Hende den ene spurgte jeg om vi skulle ses, men hun svarede at hun havde så mange afleveringer for, at hun ikke havde tid. Men jeg kan se på Snapchat at hun hænger ud med alle sine andre venner. Min anden veninde bruger mig mest til at gå i byen med og træne, men når jeg spørger om vi skal lave noget andet ( fx Tivoli ) så siger hun altid at hun ikke har råd. Lige før, kunne jeg se at hun havde tagget sin anden veninde i et Tivoli halloween opslag på Facebook.... Og jeg kan mærke at det gør ondt. For hvordan finder jeg ud af, hvad det er jeg gør galt? Jeg er åbenbart heller ikke nok for min kæreste, han siger at han elsker mig - men bag min ryg skriver han med andre piger og sletter beskederne bagefter.. Jeg tager det virkelig personligt, og har ingen forståelse hvorfor at jeg i det mindste ikke bare har 1 person, som rent faktisk også var interesseret i mit liv, og vil have at jeg er glad. Hvorfor bliver man taget for givet? Og har i prøvet det samme, eller går i igennem det samme? Jeg prøver så godt jeg kan, at være overbærende, lyttende, åben og en god veninde. Men det begynder at være svært, når jeg ligger så meget energi i at få venskaber, når folk ser mig som at have ligeså meget værdi som en skraldesæk..
anothergirl

anothergirl

787 indlæg
 • Skrevet
Hej, Nu kender jeg jo kun din side af sagen, men jeg synes, at det lyder som om, at du virkelig prøver at opbygge et venskab med nogle, men at de af den ene eller anden grund ikke er interesserede. Hvad laver du i din dagligdag? Går du i skole/på job? Hvad med at starte til en hobby/sport, hvor du kan møde nye venner? Hvorfor er du sammen med din kæreste? Knus!
Supernova1

Supernova1

511 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
.
spørg uglen

spørg uglen

4 indlæg
 • Skrevet
Det er nok en god idé at starte en hobby, der kan bringe dig sammen med andre, der deler de samme interesser
Naika

Naika

455 indlæg
 • Skrevet
Hvor gammel er du hvor er du fra?
LilMy

LilMy

10 indlæg
Ja, så sørgeligt som det nu lyder. Jeg går i 2.g, og er sammen med min kæreste fordi jeg elsker ham.. så det er rimelig svært :( Tak for rådet, jeg har dog prøvet med at gå til noget crossfit i et par år, hvor der var andre piger. Men det gik ikke godt, da de ikke søgte venskaber, eller i hvertfald ikke med mig. Det kan være lidt svært når man har opgivet håbet. :)
LilMy

LilMy

10 indlæg
Jeg træner trods alt meget, og er meget hygiejnisk - så tror ikke at det er der problemet ligger. Jeg er heller ikke strid overfor andre mennesker, så jeg kan ikke finde noget for hvordan jeg ser ud, eller taler..
Kilan

Kilan

84 indlæg
 • Skrevet
Hvis man gerne vil have venner, skal man signalere at man kan tilbyde dem venskab og bidrage med noget og ikke at man mangler venner. Når jeg spørger nye mennesker eller mine venner, om vi skal ses, gør jeg det fordi jeg antager, at de gerne vil og at jeg kan tilbyde dem noget. Og omvendt sker det også, hvis folk spørger mig. Begge parter skal føle, at man bidrager lige til venskabet. Det skal ikke være sådan, at den ene opfylder den andens behov som et middel mod ensomhed. At du skriver, at du er overbærende, lyttende og åben er heller ikke altid det, som folk har brug for. Folk, der næsten konstant står til rådighed som en personlig butler, bliver man lidt træt af. Det er svært at gøre i praksis, men hvis du for eksempel spørger dine veninder, om de vil med i Tivoli, kan det opfattes som som man er en slags besøgsven for en gammel dame der skal ud. Hvis du i stedet for skriver, at du har tænkt dig at tage i Tivoli og se et eller andet fedt og siger, at dine venner bare kan joine dig, så viser du, at DU har noget at give. Og du viser også, at du ikke er afhængig af dine veninder til at opfylde din ensomhed. Og så skal du droppe din kæreste. Folk gider jo heller ikke dørmåtter. Folk kan godt lide mennesker, der tør skære igennem. Hvis du siger: "Nu skal kæresten sgu erstattes med en bedre udgave, så han har fået et los i røven. Der skal jages nye hanner nu!", så giver det anerkendelse og veninder vil respektere det. Du skal måske også overveje at finde en ny omgangskreds. Det er jo svært at komme med råd til en helt fremmede person, for det afhænger jo hvem man er. Og så skal du arbejde med dit selvværd. Folk der hviler i sig selv er ofte ret gode til at skabe sociale kontakter.
nanaarbejde

nanaarbejde

5 indlæg
 • Skrevet
Hmm at finde noget at gå op i, som måske også indebærer socialkontakt, er nok en meget god ide. Derudover tror jeg også, at du bliver nødt til at overveje hvad du kan tilbyde som veninde? Hvorfor er det man skal være veninde med dig?
contrast

contrast

1864 indlæg
Jeg kan slet ikke se, hvordan det at spørge sine veninder om de vil med i Tivoli opfattes som en besøgsven for en gammel dame der skal ud. Jeg ville selv synes, det var fedt at blive spurgt af en veninde, om jeg vil med, sådan at der bliver fokuseret på, at hun gerne vil afsted med mig, og ikke så meget selve eventet. For mig er det vigtigste da klart, at man deler noget med hinanden - hvad det så er, er underordnet.

Jeg synes man leder efter noget negativt, hvis man synes det er kikset at ens veninde spørger om noget så banalt.

Men jeg er enig i, at en ny omgangskreds er vejen frem. Nogle gange går det gamle dødt, desværre.