1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. I tvivl om jeg skal søge stillingen

I tvivl om jeg skal søge stillingen

Fjeldaben

Fjeldaben

80 indlæg
  • Skrevet
Jeg er pt ledig og søger derfor job. Jeg har ingen uddannelse endnu, da jeg ikke ved hvad jeg vil læse, så i de sidste par år har jeg bare arbejdet. Jeg har i de sidste par år lyst til at arbejde på et sygehus, men er ikke realistisk for mig at læse til sygeplejeske, eller læge. Igår da jeg søgte jobs, fandt jeg over en ledig stilling som portør. Hvis ikke man er uddannet, Sørger de for man får uddannelsen. Arbejds beskrivelserne lyder virkelig spændende.. Man skal lave mange forskellige opgaver og er i tæt kontakt med patienterne, hvilket tiltaler mig meget. Problemet er bare, at der står man skal have en god fysisk, da man også skal sørger for forflytninger og sådan. Jeg vil ikke sige at jeg er i dårlig form, men for et par år siden, fik jeg en skade i højre arm og det tog lang tid, før den var okay igen og den driller mig stadig af og til. Derudover har jeg for nylig fået revet mit ledbånd omkring mit knæ delvist år, men det skulle forhåbenligt blive godt igen og er igang med genoptræning. Sygehusene har helt sikkert alle mulige hjælpemidler, så man ikke skal bruge sin krop alt for meget, er bare i tvivl om det bliver for hårdt for mig. Det er bare så træls, fordi bortset fra det, så synes jeg virkerlig jobbet lyder perfekt til mig. Hvad tænker i? Kender i noget til jobbet? Råd modtages med kyshånd!
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Jeg ved, at det er et hårdt fysisk job og at de skal gå rigtig meget, så jeg ville gå udenom det, hvis jeg var dig (jeg tror også, der er flest mandlige portører...måske netop derfor). Hvad med radiograf?
LifeIsGood22

LifeIsGood22

76 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Tror sagtens du kunne klare det. Jeg har også lidt af skader i knæene, men så længe man husker at tænke over hvordan man gør tingene og tager støttebind på de dage det driller, tænker jeg det nok skal gå. Du kan jo altid søge jobbet og tænke over tingene indtil du får svar. Og så vil jeg lige sige.. Hvis det ikke er realistisk for dig at blive sygeplejerske eller læge, så er radiograf bestemt ikke et fagligt nemmere niveau. Man skal være skarp på den tekniske del.

Seneste tråde