1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Indretning af værrelse

Indretning af værrelse

Mezmerized

Mezmerized

16 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Min kæreste er flyttet så nu har jeg fået alt for meget plads. Måske I kunne hjælpe? Jeg vil lave en slags pige/hyggeværrelse men jeg ved ikke helt hvordan. Jeg har 9 m2. Den ene er en skråvæg. Jeg har i forvejen et langt hvidt spejl og et hvidmalet gammeldags sminkebord.

Frafem

Frafem

102 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Måske kunne du tage et billede?

Men ellers er mit råd til dig at det er tilbehøret, der skaber hyggen og derfor skal du ud og finde noget lækkert tilbehør. Da du har skråvæg, er det jo lidt svært at hænge et billede op, men så kan du måske købe et flot wallpaper - de fåes i mange størrelser og prisklasser. Eller hvis du har spendérbukserne på kan du sætte tapet op (nok ikke skråvæggen, det vil måske se lidt skørt ud ). Hvis du er kreativ kan du måske male noget på skåvæggen, har engang set en marimekko-blomst malet på en væg det så ret godt ud.

Så skal du finde en masse flotte puder til at lægge på din seng, når der kommer gæster, så det bliver en sofa eller hvis der er plads kan du lave en pudehjørne, ligesom de har i østen og marokko. Her kan du og veninderne smide jer, når i skal tøse-hygge.

Du kan også pynte med et flot tæppe. Ikea har mange forskellige tæpper til fornuftige priser.

Håber at du fik lidt inspiration

  • Skrevet
man kan sagtens hænge billeder op på en skrå væg, det har jeg haft, det er noegt med at de "hængsler" billedet hænger i, skal hænge omvendt..så hvis du falder over nogle flotte billeder, du gerne vil have i ramme, er lidt pænere.. så kan det i hvert fald sagtens lade sig gøre