1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Ingen følelse

Ingen følelse

Justagirlwaiting

Justagirlwaiting

7 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Så sagen er jeg fik kejsersnit her i december, og som tiden har gået har jeg det som om jeg føler mig tom inden i, jeg kan kigge ind i en væg i længere perioder og tænkte på ingenting, føle jeg ikke har lyst til noget og slet ikke tænker på mig selv eller andre(med undtagelse for mit barn self) men det er bare at give ham mad, skifte ham og få ham til at sove igen. Føler mig ikke som mig selv mere og mere som en person uden nogle følelser, jeg har i gennem nogle år haft depression hvor jeg næsten havde det på samme måde.. Det gør også at mig og min kæreste skændes mere og bliver sure på hinanden og det gør mig så trist! Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, da jeg bare gerne vil nyde livet med min kæreste og vores nye barn😭 og føler virkelig at jeg ikke har nogen at snakke med det om undtagen en ven, men han bor i et andet land, så vi skriver kun sammen nogen gange. Håber jeg kan få nogle gode råd til at få det bedre igen🤞🏻😔
Svanedk

Svanedk

5 indlæg
  • Skrevet
Kære du. Det lyder som om du er ramt af en fødselsdepression. Du bør tale med din læge om det. Det er en forfærdelig følelse at have, at føle sig tom, når man bare ønsker at være glad og nyde dit barn. Jeg har selv været netop der, hvor det kun var de mest praktiske ting omkring min nyfødte jeg tog mig af. Hjem og jeg selv fik lov at sejle, havde intet overskud. Set i bakspejlet havde jeg en fødselsdepression. Jeg fik dog aldrig behandling, jeg var ikke opmærksom nok selv og dengang var det ikke noget man snakkede om. Respekt til dig for at åbne sig herinde. Mit råd er gå til lægen. Snak med din sundhedsplejerske, evt. mødregruppe hvis du er i sådan en. Held og lykke til dig.
Flowerpot

Flowerpot

71 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker også fødselsdepression, og det gør jeg blandt andet fordi jeg selv har haft en og kan kende meget af det, du skriver. Jeg håber virkelig, at du vil gå til lægen og måske få en henvisning til en psykolog om ikke andet for at sætte ord på de tanker og følelser, du har efter at være blevet mor. Der er rigtigt mange, der oplever, at det er svært, og der er heldigvis ved at komme mere åbenhed omkring det. Da jeg blev mor for 10 år siden oplevede jeg nogle ting, som gjorde, at jeg gik med mine tanker og følelser for mig selv i halvandet år. Og det kan ikke anbefales. Jeg ved ikke om du har det sådan, men jeg var simpelthen så bange for, at mit barn ville blive taget fra mig, at jeg ikke turde tale med nogen. Men det er virkelig ikke noget, der bare sker. Nu ved jeg ikke om det er derfor, du ikke har været ved lægen med det. Det er selvfølgelig også kun en måned siden, at du fødte så det er noget af en omvæltning stadigvæk, og det er ikke sikkert, at det du oplever udvikler sig til en fødselsdepression, bare fordi vi er to på internettet, der tænker det, men jeg synes, at du skal få undersøgt om risikoen er der og hvordan det kan tages i opløbet.