1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. jaloux veninde

jaloux veninde

nynia

nynia

35 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hey
Jeg har haft en bedste veninde siden jeg var 13.. problemet er at hun altid har været "over" mig de lækreste kærester, fedeste tøj osv... Men efter jeg ahr tabt mig, flyttet sammen med en fast kæreste osv. er hun blevet jaloux på mig... hun har selv sagt det og siger det er grunden tila t hun ikke ringer til mig mere... jeg synes det er trist fordi savner hende som veninde... ved ikke om jeg skal ringe til hende, for på den anden side kan jeg ikke forstå hvorfor hun ikke bare kan være glad på mine vegne.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

jeg mistede en veninde netop det det grundlag at hun følte sig hævet over mig osv..

Det var skide svært i starten, men har fundet ud af at sådan er rigtige veninder ikke..

De er ikke jaloux!! Har fået nogle rigtige gode veninder og har lært begrbet af hvordan en rigtig veninde skal være..

lad vær med at ring til hende.. Du er er bedre tjent uden hende

nynia

nynia

35 indlæg
  • Skrevet

Jeg ved det godt.. men det jeg ved godt det lyder ynkeligt, men det er svært fordi hun er min eneste veninde (andre piger er bare bekendte) jeg har udover hende kun venner(fyre)

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Sådan havde jeg det også.. Jeg havde ikke mange veninder, men det gælder om ikke at klynge sig fast til det eneste der lige er inde for rækkevide, da det ikke er sikkert at det er det bedste..

Jeg vil sige du skal tage lidt afstand fra hende og lade hende komme til dig. Imens, kan du for eksempel tage til det arrangement(?) der er blevet snakket om herinde på debatten. Find dig en hobby hvor der er andre du kan dele dine interesser med.

nu ved jeg ikke om du studere eller hvad du gør, for der igennem, eller gennem en læsegruppe kan du også finde nogle du måske har mere tilfælles med..

ellers er der altid nettet.. jeg fandt min bedste ven over nettet..

synes virkelig du skulle slå hende lidt ud af hovedet og tilbring noget tid sammen med dine bekendte. det er oftes sådan venskaber starter.. tag initiativ og inviter dem på hygge eller sådan noget..

Brokenkiss

Brokenkiss

591 indlæg
  • Skrevet

hvad er det for en slags veninde der bliver jaloux over at man har det godt? DÅRLIG VENINDE

en rigtig veninde skal da være glad på ens vegne