1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Jeg skal have et break fra min roomie.

Jeg skal have et break fra min roomie.

Anine96

Anine96

39 indlæg
  • Skrevet
Hej allesammen. Jeg er lige kommet hjem fra en miniferie med min veninde som jeg også bor sammen med. Det var en super skøn ferie og vi hyggede os rigtig meget. Men de sidste par dage har jeg bare gået og været irriteret. Der er ikke noget der har ændret sig og hun opføre sig og gør som hun plejer og det er jo helt perfekt. Men jeg tror bare jeg skal have en pause fra det hele. Fordi i og med vi er vildt gode veninder og bor sammen så skriver vi også hele tiden sammen når vi så ikke er hjemme sammen og hun skriver altid med sådan nogle små ting som fx hvornår jeg er hjemme, hvad vi skal lave til aftensmad eller noget andet i den retning, og de sidste par dage har jeg bare været vildt irriteret. Det er bare blevet for meget at hun hele tiden er der og hun er i forvejen en meget dominerende og social person der hele tiden skal snakke om alting og jeg vil bare gerne have lidt tid for mig selv. Jeg ved hun bliver ked af det og fornærmet hvis jeg siger det til hende, så jeg vil bare gerne finde en måde at få et break fra hende på uden at gøre hende ked af det og ødelægge vores venskab.
1987-male

1987-male

2541 indlæg
  • Skrevet
sjfgdjkgjkdfjgdfkgdfjkgdkfk jdfjkgjdfjkgk kdjfgdjk gjkdfj kdkkgjdfkjkkgjkdfjk jkdf jkdjkg
1987-male

1987-male

2541 indlæg
  • Skrevet
skgfjkgjkfd dfkgjdfjk jkfdkgjdfjk gjkdfjk g dfgdfgd g fd Hej allesammen. Jeg er lige kommet hjem fra en miniferie med min veninde som jeg også bor sammen med. Det var en super skøn ferie og vi hyggede os rigtig meget. Men de sidste par dage har jeg bare gået og været irriteret. Der er ikke noget der har ændret sig og hun opføre sig og gør som hun plejer og det er jo helt perfekt. Men jeg tror bare jeg skal have en pause fra det hele. Fordi i og med vi er vildt gode veninder og bor sammen så skriver vi også hele tiden sammen når vi så ikke er hjemme sammen og hun skriver altid med sådan nogle små ting som fx hvornår jeg er hjemme, hvad vi skal lave til aftensmad eller noget andet i den retning, og de sidste par dage har jeg bare været vildt irriteret. Det er bare blevet for meget at hun hele tiden er der og hun er i forvejen en meget dominerende og social person der hele tiden skal snakke om alting og jeg vil bare gerne have lidt tid for mig selv. Jeg ved hun bliver ked af det og fornærmet hvis jeg siger det til hende, så jeg vil bare gerne finde en måde at få et break fra hende på uden at gøre hende ked af det og ødelægge vores venskab.
1987-male

1987-male

2541 indlæg
  • Skrevet
Vi prøver at svare her. skgfjkgjkfd dfkgjdfjk jkfdkgjdfjk gjkdfjk g dfgdfgd g fd Hej allesammen. Jeg er lige kommet hjem fra en miniferie med min veninde som jeg også bor sammen med. Det var en super skøn ferie og vi hyggede os rigtig meget. Men de sidste par dage har jeg bare gået og været irriteret. Der er ikke noget der har ændret sig og hun opføre sig og gør som hun plejer og det er jo helt perfekt. Men jeg tror bare jeg skal have en pause fra det hele. Fordi i og med vi er vildt gode veninder og bor sammen så skriver vi også hele tiden sammen når vi så ikke er hjemme sammen og hun skriver altid med sådan nogle små ting som fx hvornår jeg er hjemme, hvad vi skal lave til aftensmad eller noget andet i den retning, og de sidste par dage har jeg bare været vildt irriteret. Det er bare blevet for meget at hun hele tiden er der og hun er i forvejen en meget dominerende og social person der hele tiden skal snakke om alting og jeg vil bare gerne have lidt tid for mig selv. Jeg ved hun bliver ked af det og fornærmet hvis jeg siger det til hende, så jeg vil bare gerne finde en måde at få et break fra hende på uden at gøre hende ked af det og ødelægge vores venskab.

Mest populære tråde