1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Jer der har fået lavet større bryster ( . ) ( . )

Jer der har fået lavet større bryster ( . ) ( . )

Sukkermuss

Sukkermuss

33 indlæg
 • Skrevet
Hej alle skønne damer. Det er sådan, at jeg desværre er så flad som man kan være. Det er jeg selvf rigtig ked af. Har altid været ked af at jeg ikke har et par flotte store bryster, så jeg kan føle mig som en kvinde. Har altid haft svært ved at blotte mig over for min partner (har faktisk aldrig gjort). Nu har jeg fået en anden kæreste og han er så dejlig og kærlig og elsker berøring. For ham er berøring nærmest vigtigere end sex, og jeg er træt af at jeg ikke kan give slip pga mine flade bryster!!! Har heller aldrig overvejet brystoperation, da jeg er den størreste kylling, og har dermed heller ikke haft råd til det. Nu er det sådan at jeg har fået muligheden for en brystoperation igennem min læge, og vil gerne have nogle positive oplevelser fra piger/kvinder der har fået lavet større bryster, for at motivere mig selv til det. Håber ikke det blev for langt. Glæder mig til at høre jeres POSITIVE oplevelser :)) Knus Nanna.
Dandelion

Dandelion

144 indlæg
 • Skrevet
"Har altid været ked af at jeg ikke har et par flotte store bryster, så jeg kan føle mig som en kvinde" Jeg kan ikke lade vær med at spekulere over den sætning. Hvad så med de kvinder, der har fået fjernet deres bryst/bryster? Er de mindre blevet mindre kvinde af det? Og hvorfor skal bryster have så stor en betydning? Hvad nu hvis mænd ikke gik op i bryster men op i ankler? Ville folk så få operationer for at få større ankler? Man kan sagnets sige at man gør det for sin egen skyld, men er det virkelig ens egen ide, eller er det medierne og diverse skønhedsfirmaer, der i årevis har manipuleret med os til at tro at for at være perfekte skal man have større bryster, læber osv? Det er ikke for at kritisere dig, det er blot en tanke jeg fik efter at have læst indlægget :-)
Sukkermuss

Sukkermuss

33 indlæg
 • Skrevet
Jeg kan sagtens følge dig og tager det som kritik. Self er det træls for kvinder der har fået et bryst fjernet eller lignede, men hvis jeg skal tænke sådan, så kan man inddrage så meget i denne sammenhæng :) det her handler udelukkende om mig og hvordan jeg har det med at være flad. Og når jeg siger flad, så mener jeg det jo bogstaveligt. Hvordan skal jeg kunne være tilfreds med det, har jeg svært ved at se:(
Lani

Lani

70 indlæg
 • Skrevet
Jeg har desværre ikke nogen erfaring at bidrage med her - men jeg blev lidt nysgerrig på hvordan du har fået muligheden for en brystoperation gennem din læge?
Sukkermuss

Sukkermuss

33 indlæg
 • Skrevet
Det har jeg fordi det påvirker mig både psykisk og fysisk- samt at jeg er flad! Altså jeg har virkelig ingen bryster :-/
TLioness

TLioness

102 indlæg
 • Skrevet
Synes at det er ret vildt at du kan få det gennem din læge? Jeg har selv før i tiden været flad som et bræt.. altså virkelig flad, og jeg kunne intet hjælp få fra min læge, da det er et kosmetisk problem, og noget man selv skal diske op af lommen med - så det undre mig virkelig, at din læge har godkendt, at du kan få et par nye bryster af statens regning - og ikke en brystreduktion (hvilket for mig er et problem). Jeg kunne egentlig rigtig godt tænke mig, at se hvor flad du er, hvis du har lyst til at dele et billede privat til mig? Det kunne jo ske, at du var fladere end jeg før jeg blev opereret. Hvis du vil høre mere omkring brystoperation osv. så kan du bare kontakte mig :-)
gitte345

gitte345

846 indlæg
Jeg tror altså ikke, du får nogen til at sende dig fotos af deres flade bryster ved at være sur på dem over, at de eventuelt får bryster på "statens regning" og så skal du bare lige tjekke, om det er rimeligt:). Ro på.
Sukkermuss

Sukkermuss

33 indlæg
Lægen mente jeg kunne få det da det påvirker mig psykisk, men det er ikke sikkert jeg bliver godkendt hos plastik kirugerne da min BMI er under gennemsnittet. Og jeg har nævnt det flere gange nu, at jeg er helt flad, som en lille pige- og deler ikke billeder ud desværre.
vaniljestang

vaniljestang

387 indlæg
 • Skrevet
Altså jeg har fået lavet mine, og var også HELT flad. Det påvirkede også mig psykisk. Men jeg brugte altså 2 år på at spare op til operationen, hvor jeg satte alt sjov og spas til side for at få de penge til operationen. Jeg synes ærligt det er for dårligt at NOGEN kan få det gratis gennem sin læge. Der er jo ingen der ville få lavet sine bryster, hvis de var fuldt ud tilfredse med deres eget. Hvis man er utilfreds, så må man spinke og spare, som mange andre har gjort også få det lavet når man har råd. Men ja, du sprøger om min erfaring og min erfaring er at det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det var de to hårde år værd at spare op til og det bedste jeg har brugt mine penge på til dato.
culpa

culpa

689 indlæg
 • Skrevet
Din læge kan henvise dig til et privat hospital, men staten betaler ikke for, at du kan få større bryster bare fordi dit selvværd lider under det. Desuden er det ikke din læge som skal bestemme om staten skal betale. Ja, staten kan betale i ekstreme tilfælde, for eksempel hvis man har misdannede bryster. Derudover kan man jo argumentere for, at de fleste som er undervægtige (ifølge BMI) naturligt vil have lille eller praktisk talt ingen barm. Nogle læger vil jo mene, at du bare kunne tage 10 kg på, og så ville du få større bryster.