1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Kæledyret

Kæledyret

Detbaremig

Detbaremig

152 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
.
culpa

culpa

689 indlæg
  • Skrevet
Selvfølgelig er det da "jeres" indtil i går fra hinanden. Det er ikke din alene nu hvor i har aftalt at få den sammen. "Det er da min" men i har fået den sammen efter aftale? Du lyder lidt som et barn med sit legetøj her.
Detbaremig

Detbaremig

152 indlæg
Du har ret, ved ikke hvad der gik af mig
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
  • Skrevet
Det lyder som om du har fået utroligt meget ejerfornemmelse over JERES kæledyr. I har valgt at få det sammen og således er det Jeres begges, uanset hvor det bor, hvem der betaler og hvem der får det hvis I går fra hinanden. Min kæreste og jeg har en hund sammen, vi valgte at få hende sammen og hun er således vores. Vi betaler begge 50/50 til hende og hun bor under vores fælles tag, men selvom det primært er mig der går med hende, træner hende og hygger med hende (da jeg er studerende og således har mere tid hjemme hos hende), så vil det være min kæreste der får hende hvis vi går fra hinanden, da jeg sandsynligvis ville flytte i en lille lejlighed i en stor by mens han ville flytte på landet hvor han er vokset op, og hun ville derfor have det bedre hos ham. Ikke desto mindre er hun, så længe vi er kærester, vores fælles hund, uanset hvor hun bor, hvem der passer hende, og hvem der betaler til hende. Vi har valgt at få hende sammen og således er hun vores. Jeg tror du skal tage et godt kig på sig selv og ligge den besidderiske del på hylden og lade din kæreste kalde Jeres kæledyr for "vores" lige så meget han lyster og arbejde med ikke at lade det gå dig på - for det er Jeres fælles dyr, ikke kun dit.
Detbaremig

Detbaremig

152 indlæg
Deleted
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
Det er meget muligt at han kun har besøgt dig/Jer 2 gange, men så må du jo snakke med ham om det og sige "jeg føler du har mistet interessen for katten og synes vi skal blive enige om at den fremover kun er min og at den skal bo her og være min alene hvis vi går fra hinanden". Du kan ikke forvente at han kan tankelæse, du er nødt til at snakke med ham om det. Når I har afklaret det med katten kan du så finde ud af med dig selv om I skal eller ikke skal være kærester fremover uden at føle at have en "baby i klem".
Detbaremig

Detbaremig

152 indlæg
Det er ikke en kat? Men tak