1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Kæreste optaget af hans svigerinde

Kæreste optaget af hans svigerinde

Woman95

Woman95

21 indlæg
  • Skrevet
Hej alle! Jeg tror, at min kæreste ser meget op til hans brors kæreste. Dvs. Alt fra hvad hun lægger op på Instagram til hvordan hun går klædt. Fx når vi er sammen, bruger han meget tid på at snakke om hvordan de bor og hvordan hun går klædt , og fortæller at han også godt kunne tænke sig at vi indrettede i samme stil fx at han gerne vil have samme hus, barnevogn, møbler osv. Han kommentere på alt hvad hun ligger op, lige fra billeder af sig selv, deres dyr osv. Selv når vi er hjemme hos dem, ligger han oftest på gulvet og fjoller rundt med hunden som hans bror og kæreste har - imens vi andre for det meste sidder og snakker sammen ved bordet. ( vi er begge 25) De har fået et barn for ca. 4 måneder siden nu og han er vildt optaget af den lille hele tiden (forståeligt, hun er også mega sød) Efter at hun har født, er han begyndt at snakke meget om børn og at han også gerne vil have det - men jeg ved ikke, om det kun er fordi at de har fået et! Jeg vil rigtig gerne have børn, men jeg føler kun at han vil, fordi de har fået. Det er i hvert fald nogle ting som godt kan irritere mig, fordi jeg føler at han slet ikke lever sit eget liv sammen med mig, men lever efter hvordan de gør! Er det bare mig der tænker for meget over alt det her? Eller hvad synes I?
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Altså det lyder jo som om, han har et crush på hende? Eller også er hans bror måske bedre til alting end ham og derfor vil din kæreste have alt, hvad hans bror har, fordi så bliver han lidt ligesom sin bror? Jeg synes i hvert fald, det er godt, at du ser mønstret og lad være med at hoppe den på den vogn, bare fordi han gerne vil kopiere alting. Har du sagt til ham, hvad du tænker om det? Måske er han slet ikke klar over det?
Woman95

Woman95

21 indlæg
Tak for dit svar! :-) Jeg glemte lige at skrive at det er hans “halvbror” hans forældre er skilt, så det er hans fars, nye kones søn, som har fået barn med sin kæreste. Nej jeg har ikke sagt det til ham, for ved ikke hvordan jeg skal sige det? Er det noget jeg bør sige (fx det med at han kommentere meget på svigerindens billeder) eller prøve at se om det ændre sig? Det er som om, at efter han har mødt mig (snart 1 år siden) så er han begyndt at kommentere, snakke og like hendes ting) førhen var der næsten ikke noget.
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Det lyder ubehageligt i hvert fald. Jeg har prøvet at have en kæreste, der roste sine veninder meget, når vi talte sammen, især på de områder, hvor han syntes, jeg var problematisk. For eksempel kan jeg ikke lide at bo i København, men så roste han sin veninde for at have fundet en løsning på det; hun havde købt et kolonihavehus og havde dermed adgang til naturen på den måde. Han drømte vel om, at jeg så kunne det samme. Savner din kæreste, at du klæder dig mere lækkert/sexet? Eller at du går op i indretning? Eller vil skabe en familie med ham og ved at han så nævner, at DE har det, så kunne du få mere lyst? Det er ret umodent i hvert fald. Jeg ville sige det på en meget rolig måde. Eller hvis han har humor, så kopier din søster eller en veninde i ekstrem grad: Mette har lige fået den og den taske, den ønsker jeg mig også. Mette og Anders har lige købt en ny brødrister, skal vi ikke have det også? Nogle gange kan mænd bare kun se det, når man gør det samme....men faktisk er jeg igang med at læse en bog om mænds psykologi og ifølge den går vejen igennem ros. Det vil sige hver gang han vil noget, som han faktisk selv vil og som ikke er en kopi af hans bror, så ros ham for at turde ville sine egne ting, uafhængigt af andre. Ros at han tænker selvstændigt, når han så endelig gør det og fremhæv hvor han gør ting meget bedre end andre, du kender. Vis ham, at hans egen vej er den bedste, synes du.......:) Man skal lige vænne sig til den tankegang.
Miss J

Miss J

128 indlæg
Bliver glad for min kæreste ikke er så optaget af sociale medier,men kan ikke se der er andet for,end at du holder på,og siger højt hvad du synes om,og modsat giv ikke ind på noget,der føles forkert for dig håber det er en fase han kommer sig over sig dine ønsker,og drømme højt,og del ud af det du tænker synes du skal sige det er begyndt,at irritere dig det er ik sikkert det er noget han tænker over,men det er det bedste du kan gøre ligenu...........