1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Kan du anbefale en dygtig clairvoyant?

Kan du anbefale en dygtig clairvoyant?

UW1975

UW1975

5 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Og hvis du har den holdning, at der ikke findes clairvoyanter, så behøver du ikke kommentere. Jeg ved de findes, for har selv mødt et par stykker, som bare desværre ikke praktisere mere. 😊
chikua

[slettet bruger]

507 indlæg
 • Skrevet
Der er ingen mennesker, som kan se ind i fremtiden. Den bedste måde du kan guides på er at kigge ind i dig selv og føle efter, hvad der føles rigtigt
UW1975

UW1975

5 indlæg
 • Skrevet
Chikua - det ved jeg, at der er. Har mødt et par rigtig dygtige clairvoyanter, som desværre ikke praktisere mere 😊
sweetyz

sweetyz

43 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Du søger en som giver dig svaret, og det er der forhåbentlig ikke nogen der gør..... det ville være uetisk og ændre din livsbane for meget. Der findes ikke en fremtid, men flere alt efter hvilke valg du fortager. Små hints er ok, men igen kan det ændre din fremtid negativt. Du lyder som om du har det svært lige nu, og ikke ved hvad ben du skal stå på. Men den knude i maven skal bearbejdes, ikke bare forklares af andre, men gennemarbejdes af dig selv, Pas på med at stole for meget på andres meninger, og tro lidt mere på dig selv :)
UW1975

UW1975

5 indlæg
Hej Sweetyz. Tak for dit input. Man behøver ikke have det svært, fordi man gerne vil søge råd hos en clairvoyant 😉 Jeg søger ikke et svar (for der findes ikke en sandhed) Alle muligheder for at ændre ens livsbane står åben, men nogle gange kan åndelig vejledning være gavnligt i valget af hvilke ændringer, der vil udvikle dig mest. Du træffer altid valget selv og det gøres bedst ud fra hjertet. Men det kan være gavnligt at få hjælp til at få åbnet døre, skaber det nye veje at gå for det gør, at man til sidst ved, hvilken vej man skal gå. Jeg søger guidning i mit liv, der hvor jeg står nu. Jeg har før brugt dygtige clairvoyanter (nogle bruger coaches andre deres venner og mig.....ja jeg bruger clairvoyanter 😉 Jeg vil lige slutte med at skrive, at tråden ikke var for at starte en debat hvorvidt clairvoyance virker eller ej.
sweetyz

sweetyz

43 indlæg
Jeg mente det nu ikke som jeg er imod at bruge en clairvoyant, meen jeg synes for mange lader sig styre af det. Jeg mente skam det jeg skrev, du skal blive bedre til at træffe valg selv :)
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
 • Skrevet
Jeg har en utrolig dygtig og sød en. :) leder du stadig? :)
UW1975

UW1975

5 indlæg
Vil meget gerne have mere info om ham/hende 😊
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
 • Skrevet
Altså hun har haft evner i hele sit liv og lever af, at hjælpe folk på sine ældre dage. 
UW1975

UW1975

5 indlæg
Kan du evt skrive til mig på mail? [email protected] 😊

Seneste tråde