1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Kan jeg tillade mig at melde fra i sidste øjebl...

Kan jeg tillade mig at melde fra i sidste øjeblik???

Anine96

Anine96

44 indlæg
  • Skrevet
Hej alle sammen. Jeg har en veninde der snart holder sin fødselsdag og jeg er også inviteret. Da hun inviterede mig sagde jeg, jeg nok godt kunne komme, men nu vil jeg virkelig gerne ud af det. Vi er for det første ikke helt vildt tætte da vi bor ret langt fra hinanden og ikke ser hinanden særlig tit mere. Hun er den eneste jeg snakker med af dem der skal til festen, altså jeg ved hvem mange af dem der kommer er men det er ikke folk jeg har det særlig godt med og har lyst til at snakke med. Så jeg ved at jeg kommer til at sidde alene hele aftenen og det har jeg ikke rigtig lyst til, og de er nogen mennesker der drikker rigtig meget, og det ender altid med at være et kaos og det er bare ikke mig. Jeg har også fået en lidt hård arbejdsplan fordi vi har mange ting at gøre på arbejdet så om fredagen har jeg en 13 timers vagt og om lørdagen en 7 timers vagt, hvor festen bliver holdt om aftenen. Fordi vi bor så langt væk fra hinanden skal jeg tage direkte fra arbejde og med det offentlige hjem til hende. Det ved jeg på forhånd bliver mega stressende og at jeg er virkelig træt. samtidig har jeg døjet med dårlig mave, kramper, kvalme og hovedpine hele ugen og føler ikke det er ved at blive bedre. Udover det rejser jeg om få uger på backpacking i over 3 måneder, og syntes virkelig ikke at min økonomi kan klare udgifterne til offentlig transport, alkohol osv. når jeg stadig mangler at købe rigtig meget jeg mangler.. Jeg ved godt det bare lyder/er dårlige undskyldninger, men Jeg føler virkelig ikke at jeg kan overskue det lige nu... Ville I bare bide aftenen i jer eller kan man godt tillade sig at man ikke kan komme alligevel??
anastasia96

anastasia96

63 indlæg
  • Skrevet
Hej Selvfølgelig! Prøv at læse dit eget indlæg igennem. Du har så mange undskyldninger for ikke at tage afsted, men i virkeligheden behøver du slet ikke en undskyldning. Du vil ikke afsted, derfor skal du hellere ikke. Ud fra dit indlæg, lyder det som om du er i en virkelig stresset periode og derfor har både kroppen og sindet brug for ro. Desuden vil du hellere ikke kunne bidrage meget til festen efter så mange timer på arbejde, samtidig med at din krop er syg. Skriv til din veninde, at du desværre ikke kan alligevel, men du håber hun får en god aften :) Og brug så lørdag aften på lidt selv forkælelse, så din krop kan komme oven på igen :)
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Enig. Det lyder som når jeg skal "til fest". Aflys. Hun kan ikke blive sur, hvis hun ved, hvor meget du er i underskud.
Supernova1

Supernova1

511 indlæg
hej gitte
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
  • Skrevet
Jeg er normalt af den holdning at hvis man har sagt man gør noget, så gør man det også. Hvis du har sagt du kommer til en fest, så tager man også med - man dropper den ikke fordi der lige kom noget bedre forbi eller fordi der ikke kommer dem man havde håbet på eller regnet med. Men.. Jeg er også fuld fortaler for at man lytter til krop og sind og siger fra hvis det hele bliver for overvældende. Jeg synes absolut alle dine grunde lyder som netop 'dårlige undskyldninger' du bare hamrer derudad: "jeg har ikke tid og så er der også det med pengene og plus så kender jeg jo ikke nogen og så skal jeg rejse og...", men i sidste ende er din grund jo: jeg har bare ikke lyst. Det er ikke en dårlig undskyldning, det er grunden, og det er også okay.