1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Kan min veninde blive smidt ud af gym

Kan min veninde blive smidt ud af gym

Annoooooo

Annoooooo

3 indlæg
  • Skrevet
Hej piger, min veninde er meget bekymret om hun kan blive smidt ud. Efter hun har gået 2 år i gym er hun blevet kaldt ind til samtale, hendes snit ligger på 2,2. Hun vil helst ikke skifte til hf, hvad skal hun gøre. Kan de tvinge hende til at skifte eller kan de smide hende ud?
culpa

culpa

687 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Det kommer mest an på hendes fravær. Jeg vil dog sige, at med et snit så tæt på dumpegrænsen burde hun overveje sin fremtidsmuligheder hvis hun fortsætter, hvilket nok også er det som skolen vil diskutere med hende. Hvorfor skriver du på hendes vegne, hvis hun er så nervøs? Hvis det vedrører dig selv, kan du roligt sige det, det gør det nemmere at rådgive.
Annoooooo

Annoooooo

3 indlæg
Hun spurgte mig om hjælp, men da jeg ikke rigtigt vidste hvad jeg skulle skrive, spurgte jeg ind her. Hendes fravær er dog på 8, hun ville egenligt bare vide om det er muligt at forsætte da hendes snit ikke er præcis ved dumpegrænsen.
culpa

culpa

687 indlæg
Det burde være muligt at fortsætte, hun skal dog være opmærksom på, at mængden af uddannelser som hun kan søge optagelse på vil være begrænset med det gennemsnit
Annoooooo

Annoooooo

3 indlæg
  • Skrevet
Så hun kan bare fortælle dem at hun vil gøre det bedre næste år, da hun har et år tilbage til at hæve hendes snit.

Seneste tråde