1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Kvinde som leder

Kvinde som leder

mekkafine

[slettet bruger]

20 indlæg
  • Skrevet
Hej! Jeg skriver fordi jeg har brug for noget input, og bare for at høre jer andres mening. Jeg er selv leder, og revudere konstant hvordan jeg kan forbedre mig, samt måden man bedst får tingene gjort. Jeg er i forsvaret, så tonen er lidt anderledes. Men modsat mine mandlige kollegaer er jeg mere den skrappe upersonlige type. Jeg mener selv det skal være en form for distance mellem leder og underordnede for at fastholde respekt og disiciplin. Men kan også godt se at jeg måske kunne opnå et andet måske bedre resultat ved at være mere åben og rolig. Så vil gerne høre hvad jeres erfaringer med lederskab og hvad i synes der virker bedst. Og måske endda hvad i tænker der virker bedst, og stadig have i mente at jeg arbejder i forsvaret - og om det egentlig gør en forskel.
Detbaremig

Detbaremig

152 indlæg
  • Skrevet
Man skal passe på med at forveksle respekt & disiciplin med frygt. Min erfaring er at en leder man tør snakke med og som man synes er rar og rimelig men stadig “bestemt” er meget mere behagelig og nemmere at respektere.
Supernova1

Supernova1

511 indlæg
  • Skrevet
Jeg er enig med SletminprofilNU. For mig lyder det som om at du er bange for ikke at blive respekteret nok, og ikke blive taget seriøst fordi at du er en kvinde, og derfor er du “skrap”