1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Lejlighed i Århus!

Lejlighed i Århus!

lovelyP

lovelyP

26 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

hej piger.

Min bedste veninde og jeg vil flytte til Århus. Vi fik hue for et par år siden, har boet for os selv, arbejdet, været ude at se verden, men vi trænger til luftforandring og nyt miljø. Horsens er træt af os, og vi er af Horsens!

Mit spørgsmål til jer er så - hvor finder vi en lejlighed? Kan du give et godt råd til internetsider, et sted hvor vi kan sætte opslag op eller "kender du en, som kender en"?

Vi har prøvet "boligportal", men vi mangler lidt action!Vi skal ikke studere, men bare arbejde, lære byen at kende og så videre, inden vi vil begynde næste år på UNI, eller hvad det bliver til, så derfor er det ikke en kollegielejlighed, vi leder efter, men en privat udlejer. Boligforeninger har ikke interesse!

Jeg håber at I kan hjælpe!

Iris

Iris

305 indlæg
  • Skrevet

Jeg har desværre ikke lejligheden til jer, men vil sige at det er håbløst at komme ind i boligerne i boligforeningen, med mindre i vælger noget virkelig langt ude eller ghettoer. Så brug jeres energi andre steder. Jeg fandt min egen lejlighed på www.ledigelejligheder.dk der er en rigtig god side til at formidle lejligheder. Held og lykke

lovelyP

lovelyP

26 indlæg
  • Skrevet

Merci! Det var rigtig sødt af dig..

Nu krydser vi bare fingre