1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Lykkelig

Lykkelig

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Lad mig hører om hvad der kan gøre jer piger lykkelige?

  • Skrevet

det var noget af en filosofisk spørgsmål, men der er rigtig mange ting, det er oftest de små ting, som gør en lykkeligt, som en sommerlig solskinsdag, hvor alt er grønt og sprunget ud, blomstrene dufter så stærkt og fuglene synger og i det øjeblik, hvor jeg bare lader alt det strømme ind i mig, der føler jeg mig lykkelig. Jeg kan også føle det, når jeg spiller fodbold og det er varmt og græsset er grønt og nyslået, det er bare det bedste. Nogen gange er det, når man sidder og hygger med en veninde, som man kan snakke med alt om og have det sjovt med. Andre gange, er det når kæresten gør noget uforventet eller hvor vi har det sjovt sammen. Det kan også være en morgen man vågner og solen skinner og duften af nylavet kaffe kommer en i møde. Så det er en masse små ting, men alle de små ting, gør at livet er værd at leve for mig..

mahara

mahara

126 indlæg
  • Skrevet

Ja, sikke et dybt spørgsmål - men bestemt et godt spørgsmål..
De fleste af os føler nok et strejf af lykke, når vi mærker solens varme stråler og opdager, at nu er sommeren på vej...
Men jeg er generelt lykkelig. Jeg har ikke haft et let liv, så sætter hver dag pris på dét jeg har... Og det gør mig lykkelig!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

vil sige det samme som "mahara". og det er først når man har haft det svært man opdager at det er små ting der gør en lykkelig..