1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Manglende kropsbevidsthed

Manglende kropsbevidsthed

CarolineF_05

CarolineF_05

1 indlæg
  • Skrevet
Hejsa. Jeg er en pige på 16 år, der er lidt nervøs for min “kropsbevidsthed”. Det er nemlig sådan at jeg aldrig nogensinde har rørt det mindste dernede. Jeg kan slet ikke klare tanken om det, og jeg er bange for at det vil modvirke mig når jeg en dag skal være sammen med en dreng. Er det noget jeg skal bekymre mig om/gøre noget ved og hvis ja, hvordan?
Lani

Lani

70 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Altså det vil nok være sværere for dig at komme, når du engang skal have sex, fordi du ikke selv er klar over hvad der føles rart... så kan du heller ikke guide ham (og mange mænd har altså brug for lidt guidance til at trykke på de helt rigtige knapper). Men men, du skal ikke gøre noget du ikke har lyst til, så tag det i dit helt eget tempo. En eller anden dag får du nok lyst, og hvis ikke, så er det altså forskelligt hvor stort et sexdrive man har.
Naika

Naika

455 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Låste mig inden,som teenager,og sørgede for,at være alene hjemme,når jeg undersøgte min krop efterhånden kom seksualiteten ind i det man kan prøve,at tage bruseren derned,og mærke hvordan det føles,når man går i bad gør ikke noget(fordi nogen andre gør det)der føles ubehageligt for dig,og det er noget du kan komme efter senere hen,men man må slå hovedet fra ligesom,når man leger,undersøger det vil føles mest mærkeligt i starten........noget man kan gøre er,at tage et spejl,og holde dernede for,at undersøge hvordan det ser ud ved det er grænseoverskridende,men der er klare fordele ved,at vide hvordan man er skruet sammen alternativt,så læs noget mere om emnet før du gør noget for måske fungerer det bedst,men tag det stille,og afslappet for du har ikke travlt seksualitet er en individuel ting har du ikke rørt hva mhs menses?husk:der er jo,så meget andet,end det seksuelle ved det en kæreste vil ikke presse,eller være utålmodig,men forstå måden du har det for det gør ordentlige kærester:)