1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Min gode veninde har droppet mig frem for kæresten

Min gode veninde har droppet mig frem for kæresten

Line995

Line995

1 indlæg
  • Skrevet
Hej alle! Jeg har for brug for et par gode råd. Min gode veninde gennem 18 år har fået sig en kæreste, som hun har været sammen med i snart et år nu. Jeg ser hende sjældent mere, fordi hun næsten er sammen med ham hver weekend, enten hjemme hos ham i Kbh eller her hos os. Jeg føler lidt at jeg kun kan bruges til hendes egen fordel, fx hvis hun skulle have været sammen med ham, men han ikke kan, så kan hun finde på at spørge om jeg vil ses. Nogle gange er jeg sammen med hende, hvor kæresten også er der, det er fint nok. Men hun kan pludselig finde på at ændre planer eller aflyse med mig, for så at lave noget med ham alene. Burde jeg sige noget til hende eller skal jeg bare lade som ingenting?
1987-male

1987-male

2541 indlæg
  • Skrevet
Lad som ingenting. Hun kommer løbende tilbage igen, den dag de ikke er sammen mere. Og hvis de bliver sammen, så er det også ok at finde en anden veninde. Det er altid rart med noget forskelligt input i hverdagen. Eller må du finde dig en kæreste/ven selv af det modsatte køn, enten fordi du reelt har lyst til at møde det modsatte køn, eller, fordi lige så snart du diskret siger til hende, at du også har en, så er der nogle piger, der vender på en tallerken og bliver så nysgerrige omkring "hvem han er" at de helt glemmer at de har en selv, som de egentlig skulle bruge tiden på. Så det er en win/win for dig :)
Hello-Mr.

Hello-Mr.

144 indlæg
  • Skrevet
Hun ser kun kæresten i weekenderne... i mon optik er det ort tid / uge og med det i baghovedet, så forstår jeg til fulde hendes prioritering.... Vend den om.... hvad ville du sige til at en kæreste ikke prioriterede dig specielt højt...... Du skriver faktisk ikke nogte om at i ikke ses i hverdagene... men kun at han bor i Kbh. og ikke hos "jer". Så hvad med DU tager initiativ og foreslår om I ikke skal lave noget sammen i hverdagene....