1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Min kat driver mig til VANVID !!

Min kat driver mig til VANVID !!

Puchi

Puchi

574 indlæg
 • Skrevet

Hey peeps ,
håber der nogen der kan hjælpe mig lidt, for bliver sgu snart sindssyg ! Han går og miaver HELE tiden og HELE dagen .. Jeg har prøvet at ignorere det, skælde ham ud, give ham opmærksomhed, flytte ham og snakke til ham.. Ved snart ikke hvad jeg skal gøre ..
Han står for det meste foran døren, og da han ellers er indekat kommer han nogle gange ud i snor. men selv om at jeg har prøvet at tage ham ud lidt går der ikke så lang tid før han vil ind igen, og miaveriet fortsætter ..
Jeg har kigget på ham og undersøgt om han har smerter og det har han ikke ..
Hvad pokker skal jeg stille op???

Gloa

Gloa

2134 indlæg
 • Skrevet

Nogle katte snakker bare mere end andre Jeg kan også "snakke" med min kat.

Tror ikke du kan gøre noget ved det. Regner med, at den får mad, frisk vand og ren kattebakke?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Det kan være at du har en kat som kan snakke?

Min kat snakker til mig konstant, og vi kan føre samtaler Din kat forsøger måske at signalere hvad den har lyst til, står den ved skålen og miaver? Står den ved legetøjet? Står den ved kassen? Det kan også bare være at den går og snakker med sig selv. Når du så svarer den, miaver den sikkert tilbage til dig

Puchi

Puchi

574 indlæg
 • Skrevet

Jo han plejer os at gå og små snakke meget . Men det her er højt og skingert og hele tiden, og som om han VIRKLIG er utilfreds med noget, og aner ikke hvad det skulle være .. Han har en ren kattebakke, mad og vand .. og jeg har sørget for nyt hertil morgen, så der intet der kan mangle der.
Han sidder gerne i døråbningen til det rum jeg sidder i, eller ude ved hoveddøren.

Gloa

Gloa

2134 indlæg
 • Skrevet

Er det en han? Det lyder som når hunkatte kommer i løbetid. Haha

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Er han neutraliseret?
Måske du skulle snakke med en dyrlæge, du kan ikke altid selv se om katten har smerter!

mm93

mm93

175 indlæg
 • Skrevet

Jeg vil også gætte på, at han kan dufte hunkatte, som er i løbetid
Jeg har en hunkat og for tiden har vi en MEGET irreterende hankat siddende konstant udenfor døren og miaver på min kat.

Shakti

Shakti

6781 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Shakti

Shakti

6781 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hvis han ikke er kastreret, så er det sikkert der problemet ligger.
Men når det så er sagt, så går min hankat altså også og snakker til mig og min anden kat hele dagen - han kurrer lidt som en due og hyler sommetider også Jeg har efterhånden forstået, at han kalder og vil have opmærksomhed. Så jeg plejer at lege med ham eller kæle. Hvis jeg så ikke bliver ved længe nok, så begynder han igen. Jeg har fundet ud af, at bliver jeg nede på gulvet, så er det åbenbart bedre. Så jeg bruger aftenerne på gulvet på et tæppe, for at holde min kat glad... Crazy cat lady..

Har du kun den ene kat? For så skulle du måske overveje at få endnu en. Katte kræver virkelig meget stimulering, mere end de fleste mennesker kan nå at give på en dag.
Desuden var det måske en idé at købe noget aktivitetslegetøj, så han kan blive udfordret mentalt. Jeg har sådan en bold der skal trilles rundt for at der kommer foder ud, og sådan et bræt hvor foderet skal fiskes ud af forskellige forhindringer. Det er kun min hankat der bruger det, men jeg tror ærligt også at hunkatten er så dum, at det er mere end rigeligt for hende at kigge på, mens han fisker foder ud til hendeouh:

Puchi

Puchi

574 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Han er kastereret og jeg har trykket ham overalt på kroppen, strukket hans led ud og rørt ham alle steder og han siger ikke en lyd. Er bare den smertetest min dyrelægen plejer at lave, og han siger ikke en lyd ..
Han er 6 år og det har aldrig rigtig været et problem før og han har en del legetøj og en del aktivitetslegetøj, men han er doven kat så han gider sgu ikke så meget og er ikke så sikker på hvordan han vil reagere på en anden kat, men han er vant til hunde. men han kan sgu godt være en strid banan hvis ikke man holder øje med ham, min brors hund er sgu bange for ham ..