1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Min mor straffer mig

Min mor straffer mig

Stormi

Stormi

1 indlæg
  • Skrevet
Hejsa. Jeg har ofte konflikter med min mor da jeg pt. bor hjemme hos hende og min far. Sagen er at min mor ikke rigtigt kommunikerer med mig, bortset fra når hun vil have mig til at lave det og det for hende. Jeg gøre det gerne, det er slet ikke det. Men jeg får nogle gange angst af at være i samme rum med hende, da hun også giver meget kritik når man ikke gøre tingene på hendes måde. Så har hun derfor en tendens til at flippe ud, eller nærmere sagt et vredesudbrud, hvor de ting hun siger kan være meget hårdt og sårende. Vi er flere søskende der oplever det samme, og har også talt om det når hun flipper ud, hvor vi blot vælger at ignorere det. Men hold da op, hvordan takler jeg det bedst i at være i samme rum med hende, mens det sker for jeg kan mærke jeg selv bobler inden i og min hjerne den springer. Jeg prøver jo at lade være med at svare hende igen, men hun er så krævende af en dame. Håber I kan komme med gode råd, da jeg gerne vil have et forhold med hende. Vh. Stormi
Lily-pie

Lily-pie

125 indlæg
  • Skrevet
Den er ret svær, men det lyder ikke som en optimal situtation.. Du kan måske tage en stille og rolig snak med din mor om det? Måske få hjælp af dine søskende eller din far til at snakke med hende, det kan være ikke hun ikke er klar over hvad det gør ved jer.. Hvis det ikke hjælper, så må du prøve at flytte hjemmefra, så hurtig du kan, og så skulle måske tage en pause fra din mor, eller se hende noget mindre..
Stormi

Stormi

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Tak for rådet. Men ærligt, så tør jeg faktisk ikke og tage en snak med hende alene, for vi er ikke opdraget til at sige min mor imod. Min far er en stille mand når det kommer til sådan noget, men han har mange gange været vidende til min mor der går over stregen, især med den tone hun bruger over for os andre. Jeg vil så derfor helst ikke blande min far ind i det her, for så kommer de op og skændes og det gider jeg ikke at være en del af, for det er også sket før. Jeg er trist over at vores forhold skal være sådan, og det at flytte ud ser jeg også som det mest fornuftige at gøre..