1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Min nye kæreste har et barn

Min nye kæreste har et barn

Freja22

Freja22

70 indlæg
  • Skrevet
Hej alle! Jeg er lige blevet kærester, med en mand jeg faktisk har kendt hele mit liv. Vi har leget meget sammen da vi var børn, men har i de sidste 7 år, ikke haft så meget kontakt. Han har i denne tid haft en kæreste, og har fået et barn med hende. Jeg har mødt både kæresten og barnet en del gange, så jeg kender dem og er ikke på den måde et fremmed menneske for min kærestes søn. Det der bekymrer mig, er altså ikke, at jeg skal være papmor for min kærestes skønne dreng. Det jeg har det svært med, er, at når vi engang skal have børn sammen - mig og min kæreste her - så vil det være mit første barn, men hans nummer 2. Altså, jeg er alene med oplevelsen af, at få mit første barn og blive forældre for første gang. Jeg kan ikke lide tanken om, at han har gennemlevet alt det, med en anden kvinde. Det får mig lidt ud af den og skubber lidt til mine følelser for ham. Han er helt fantastisk og vi er så ens, at man ikke skulle tro, at det var muligt. Vi har det så dejligt sammen og ja, jeg kan virkelig se en fremtid med ham. Og jeg har lyst til at få børn med ham, men der er bare det lille men, at vores oplevelse af at få det første barn sammen, ikke bliver det samme.. Er der nogen af jer der har oplevet det samme og måske kommet så langt at have fået et barn med en mand, der havde et barn i forvejen? Hvilke tanker gjorde i jer og hvordan kom i "over" den her tanke jeg går med ?? På forhånd tak!!
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Jeg har prøvet at være i samme situation med en mand, der havde 2 børn med 2 forskellige. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke ville være hans 3. oplevelse med 3. barn. Jeg mistede lysten til det.
chikua

[slettet bruger]

507 indlæg
  • Skrevet
selvom det var jeres begges første barn, så vil i stadig have to forskellige oplevelser af det
nyligsingle

nyligsingle

184 indlæg
  • Skrevet
Min søster har lige fået et barn med hendes kæreste, og han havde et barn med en anden i forvejen. Og ved du hvad? Han var så støttende! For han havde jo prøvet en del af tingene i forvejen, og hun var så glad for hans støtte. Og hver gang er forskellig. Og selvom han har et barn, så skal i jo stadig igennem alting sammen, ud at købe ting og tøj til barnet, til lægen sammen. Og tror bare du skal tænke, at han jo vil være glad for at gå igennem det med dig og at være der for dig :)
Aisa

Aisa

64 indlæg
  • Skrevet
Selv om det bliver hans 2. barn, så er det jo stadig hans 1. barn sammen med dig, så på den måde er det jo også nyt for ham. Jeg synes mere, du skal tænke over, om du har lyst til at dele ham med sin ex, når hans dreng skal være henholdsvis ved sin far & sin mor. På den måde vil hans ex altid være en del af hans liv, og der vil være nogle hensyn, der skal tages. Har du lyst til det?