1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Mors dag

Mors dag

Lenepigen

Lenepigen

12 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hejsa

Nu nærmer mors dag sig snart, og i den forbindelse er jeg nysgerrig. Giver i stadig jeres mor gaver den dag eller er den gået over i glemmebogen?

Og endnu et spørgsmål, hvis i giver gaver - hvad giver i så?

Min søster og jeg giver vores mor gave, men jeg synes egentlig det er lidt "spild". Har ikke et specielt godt forhold til min mor.

Glæder mig til at hører hvad jeres mening er.

Lene

Brokenkiss

Brokenkiss

591 indlæg
 • Skrevet

min søster og jeg giver ikke gave til vores mor, vi mener at morsdagsgave er noget man skal gøre sig fortjent til, fordi man har været en kærlig og omsorgsfuld mor, og det er vores mor ikke ligefrem

Julie-smykker

Julie-smykker

4 indlæg
 • Skrevet

Jeg er heldigvis så heldig at have en fantastisk mor, jeg kan fjolle, snakke, grine og græde med
Så ja, jeg giver min mor gave, ikke noget stort men en blomst, chokolade eller sådan noget

 • Skrevet

jeg har en vidunderlig mor, som jeg selvfølgelig ser, som verden bedste vi giver hende som regl en blomst, tøj eller smykker.. men i en lidt mindre prisklasse end hvis det var fødselsdag. I år giver vi hende et hjerte fra karen blixen, hvorpå der står morsdag..

Fereshta

Fereshta

67 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg har heldigvis også verdens bedste mor.
Men, vi mener at morsdag, farsdag osv. er noget butikkerne har opfundet, for at tjene flere penge, så derfor er min søster og jeg blevet opdraget med, at vi ikke må købe noget.
Til gengæld fortæller jeg tit mine forældre at jeg elsker dem, og køber engang imellem en blomst til min mor, og invitere min far ud på smørrebrød. De ting de hver især kan lide.
Hvorfor skal man (ligesom Valentines dag) have en bestem dag for at vise sine forældre at de betyder meget for en.

Vis dem det til hverdag

CocoaQueen

CocoaQueen

127 indlæg
 • Skrevet

Er helt enig med Fereshta - Mors/Fars dag er en fantastisk undskyldning for alle forretninger for at tjene lidt ekstra på mærkelige ting.
Alting er ligepludselig smart som mors dags gave og i dagens anledning lidt dyrere end normalt.
Jeg vil dog hertil indskyde at jeg har verdens dejligste mor og min søster og jeg hvert år forærer både hende og min far en gave i forbindelse med Mors eller Fars dag.
Som regel består denne gave i en form for oplevelse vi kan have sammen, som en udflugt til et museum eller andre udstillinger fremfor en "død ting"

PiniP

PiniP

14 indlæg
 • Skrevet

Min søster og jeg giver vores mor en gave, for vi er ikke for god til at hvis hende vores kærlighed i løbet af året, så er det godt med en dag, hvor det bliver gjort

whatsername

whatsername

15 indlæg
 • Skrevet

Jeg har aldrig givet min mor mors dags gave. Men nu her bor jeg i Kina. Så tænkte jeg at jeg ville gøre det. Min mor er ret vild med folkekirkens nødhjælp om at give en ged. Så min mor har givet en ged til et sted i Afrika. Så har alle ligesom fået noget ud af det.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Selv og jeg også har en meget, meget sød mor, så giver jeg hende ikke længere morsdagsgave. men det kan da godt være at jeg skal over veje det. Der er mange gode ideer herinde, men jeg tror min mor skal have en bog. Det vil hun kunne lide

PrincessOfPuke

PrincessOfPuke

2 indlæg
 • Skrevet

Jeg køber også en gave til min mor! Men som mange af jer, en lille ting, som ikke koster det store.. Blomster eller noget i den stil.. Har også engang bare købt en kage med hjem til kaffen! Og min mor er ligeglad med, hvad det er, og om man overhovedet husker det, for hun plejer at glemme det..