1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Motivation til at slanke sig...?

Motivation til at slanke sig...?

Flawless30

Flawless30

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Tulle

Tulle

92 indlæg
 • Skrevet

Min veninde har lige tabt sig 5-6 kg på en uges suppekur. Den varer kun den uge og er vist lidt hård, men man taber sig virkelig hurtigt. Det er da god motivation til at komme videre. Hvis du nu beslutter dig for sådan en uge, så kunne du måske holde den og fortsætte din sunde levestil
Held og lykke

Frafem

Frafem

102 indlæg
 • Skrevet

Hvad er wauw-effekten?

Jeg synes du skal passe på med at slå dig for meget oven i hovedet hver gang du falder i og i stedet fokusere på de gange, hvor du ikke gør det. Fokusere på de gange, hvor du kommer hjem uden snolder i indkøbsposen. Hvis du oplever at du falder i på bestemte tidspunkter f.eks når du er ude at købe ind eller når du cykler hjem fra arbejde svinger du lige ind forbi kiosken, så ændre dine rutiner. Cykl en anden vej, eller køb en pære eller nogle druer, når du er ude at handle. Og så tænk på de gange hor det lykkes og ros dig selv.

majaa

majaa

382 indlæg
 • Skrevet

Find nogle ALTERNATIVER.
Fx mørk chokolade 70 %, tørrede frugter, frugtsalat, nødder osv. Altså ting, der er sunde (selvfølgelig i begrænsede mængder), men som stadig lige giver lidt sødt.
Desuden ved jeg fra mig selv, at hvis jeg lever af salat, bliver jeg bare hundesulten. Så find noget mad, der mætter noget mere end salat. Husk fx at spise noget kød/fjerkræ/fisk til og få nogle fibre (groft brød, grove grøntsager mm).

Jeg synes altid man skal finde nogle alternativer. Også hvis du belutter dig for at du ikke vil spise brød - så find noget andet i stedet. Ellers tænker man ikke på andet end brød!

Forsat held og lykke med vægttabet!

MyWish

MyWish

587 indlæg
 • Skrevet

Uha, jeg vil fraråde den suppe-kur... (og alle mulige andre kure for den sags skyld) For det første er du ved at brække dig over den f***ing suppe efter 2-3 døgn og for det andet er det altså ikke sundt i længden at gå på kure, heller ikke selvom de kan sparke gang i motivationen, for din krop bliver skrupforvirret!

Som Majaa siger: alternativer er guld. Dårlige vaner kan ikke afskaffes, de skal erstattes med nye og bedre

Selvfølgelig skal der være plads til at hygge sig med god mad og yndlings-slik, men bare i mindre portioner + hellere i en kort periode end over flere dage. Og hvis du kan holde nogle dage, en uge, måske længere uden at ty til chokoladen osv, vil du også begynde at mærke at den der craving/trang enten er meget reduceret eller at den forsvinder.

Held og lykke fra een som selv kæmper med det

Flamingo

Flamingo

10 indlæg
 • Skrevet

Jeg er meget enig med Frafem. Cykl en anden rute, hvis det er muligt, ellers så tænk på, hvor fedt man har det med sig selv, når man går ud af en butik, uden lige at ha' købt et eller andet sødt

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Du kunne evt. tage et billede af dig selv, scanne det ind på commen og manipulere dig selv, så du så rigtig fed ud med dobbelhage og det hele; og så hænge det op på dit køleskab, eller et andet sted hvor du kan se det, og så tænke på, at du i hvert fald ikke ønsker at komme til at se sådan ud.. Det kunne jeg da forestille mig ville hjælpe.. 8D