1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Når man er fuld...

Når man er fuld...

fitnisse

fitnisse

269 indlæg
  • Skrevet
Hej piger og drenge! Har i nogensinde været så fulde i har stalket/ kimet en flirt ned?
  • Skrevet
JA. Det er helt helt normalt. Og det bedste man kan gøre er, at få en veninde til at få en til at lade vær og skrive når man engang er ædru og er sikker på, om det er det rigtige, at gøre
SHN

SHN

103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Enig med Entfortvivletteenager, det er (desværre) helt normalt, jeg har selv gjort det alt for mange gange. Tror i hvert fald også det er vigtigt, at man tænker sig om, før man gør det, for man kommer ofte til at ligge og have ondt af sig selv dagen efter med en del moralske tømmermænd, hvilket jo bestemt ikke er særlig sjovt.
fitnisse

fitnisse

269 indlæg
  • Skrevet
Har i nogen historier? ☺️☺️ Har selv “lige” gjort det, og jeg kunne grave mig ned, for det har fået min flirt til at cutte mig- vågnede op til dagen efter at han havde slettet mig overalt UDEN et ord!
vaniljestang

vaniljestang

387 indlæg
  • Skrevet
Åh gud ja! Det er dog nogle år siden nu. For nogle år siden skrev og ringede jeg til mine flirts i fuldskab. Så endte med at måtte slette messenger appen, slette tlf nr og smser osv. Så jeg ikke kunne skrive haha. 
Nu når jeg bliver fuld, bruger jeg overhovedet ikke min tlf. Tænker slet ikke over jeg har den faktisk. 

Men ja, før i tiden skrev jeg virkelig meget til flirts.. Enten skrev jeg alle mulige kærligheds erklæringer og ellers havde jeg den fornærmede hat på hvis han ikke svarede.. "Nåh! Men så bare ignore mig!" "Hvor er duuuu" (klokken 3 om natten haha)