1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Navnelapper er altså ikke bare navnelapper

Navnelapper er altså ikke bare navnelapper

Simone_Gammelgaard

Simone_Gammelgaard

11 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg har 2 børn som begge går i børnehave og kan naturligvis ikke læse endnu. For at de kan genkende deres tøj, handsker og sko fra de andre børn (i børnehaven kan det være svært), så køber jeg normalt sådan nogle navnelapper til deres tøj. Navnelapper er sådan nogle klistermærker hvor der står barnet navn på, som man så kan sætte på deres tøj. På den måde kan tøjet finde tilbage til ejermanden igen 😊. De sidder ret godt fast og kan tåle vask, tørretumbleren og stort set alt andet.

Jeg plejer at bestille navnelapper, fra forskellige steder og det har fungeret fint. MEN, jeg blev opmærksom på de her navnelapper til tøj, der efter min mening skiller sig ud fra mængden. Udover at kunne skrive navn på, kan man også tilføje motiver og logoer på, som eksempelvis Bamse og Kylling, fodbolde, prinsesser mm. De fleste steder som sælger navnelapper, kan man kun få sort og hvid motiver på. Her kan man få figurer på navnelapperne i farver. Endnu sejere er at man kan uploade sine egne figurer/filer, således at figuren eller billeder på navnelappen er unikt. Og hvad er nemmere end at genkende, et lille billede af barnet selv 😊 Jeg synes det var billigt og kvaliteten er rigtig god.

Den ældste, som starter i skole her til sommer, kan dog godt genkende sit eget navn. Men det kan min søn, som er 2 år yngre altså ikke. Så for ham skal der være et motiv eller billede på, så han kan genkende sit tøj, og vide at det ER hans jakke og ikke Peter’s. Og Peter selv er heller ikke i tvivl om at det ikke er min søns jakke 😊 Hjemme hos os bruger vi altså også navnelapperne på madkasser, legetøj, bamser og alt muligt andet.

Ville blot lige dele min gode oplevelse med jer andre, som også har børn 😊
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Mon ikke det er dig selv, der sælger de her navnelapper? Det er anden gang, du opretter en tråd om navnelapper. Seriøst, hvor stort et problem er det i nogens liv, at man må oprette en tråd om det.
Beautylove

Beautylove

196 indlæg
  • Skrevet
Da jeg var lille skrev man det bare med en tusch, det er lidt billigere :)
Simone_Gammelgaard

Simone_Gammelgaard

11 indlæg
Vi har også tidligere prøvet med sådan en tekstil tusch og det fungere da også fint. Men jeg synes ikke at de holder ligeså længe, som navnelapperne. På noget af tøjet/legetøjet, kan der også være lidt pladsmangel, ifht. at skrive deres navn. Jeg forsøger at skrive så pænt jeg nu kan, i så små bogstaver, at hele navnet kan være der. Men nogle gange, kan jeg selv have svært ved at se hvad der står, pga. min krageskrift :) Når det sagt, så har vi da også sådan en tusch liggende, til når vi engang i mellem løber for navnelapperne :)