1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Ny iPhone – det bedste valg

Ny iPhone – det bedste valg

Simone_Gammelgaard

Simone_Gammelgaard

11 indlæg
 • Skrevet
Jeg har faktisk i nogle år efterhånden, gået og tænkt på, at jeg snart gerne ville skifte min gamle iPhone 5 ud. Den har virkelig tjent mig godt, men der er bare kommet så mange fede telefoner på markedet, at jeg for nyligt simpelthen ikke kunne trække den længere. Men … jeg fik godt nok et chok, da jeg så hvad sådan en iPhone X koster. Jeg tænkte virkelig i lang tid over, om en telefon kunne være de penge værd. iPhone priser har altid været høje, men synes godt nok det bliver vildere og vildere.

Jeg endte dog med at købe den nye smarte iPhone X, og det gjorde jeg, fordi det gik op for mig, hvor mange ting den egentlig kan. Jeg brugte allerede min gamle iPhone til mange ting, men både iPhone 7 og 8 er jo små maskiner, der næsten ingen begrænsninger har.

For eksempel bruger jeg jo aldrig min gamle GPS mere. Jeg havde sådan en old school GPS, man satte i forruden, men det gik op for mig, at min iPhones kort faktisk var langt bedre, og jeg bruger derfor kun telefonen til at finde vej nu. Jeg havde også et ret basis digitalkamera, som jeg brugte i mange år, men min iPhone tager nu langt bedre billeder end det gjorde, og så slipper jeg samtidigt for, at overføre dem til computeren, og alle de ting der var besværlige. Så er der jo også sindssygt mange ting, iPhones snart kan. De kan snart være en stor del af vores pung, når man bare kan betale med mobilen, og slipper for kort og koder hele tiden.

Jeg synes altså at det er alle pengene værd, når man tænker på, hvor meget telefonen kan, og hvor mange andre ting den erstatter. Så med det i minde, er jeg egentlig helt ok med at have give så mange penge for min nmye iPhone X 😊 Er der nogen af jer, der har det på samme måde?
culpa

culpa

689 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg har det direkte modsat. Prisen på en Iphone X er næsten den samme den en ret kraftig computer som har mange gange mere regnekraft end en telefon. En Iphone kan intet sammenlignet med en rigtig computer, så jeg kan slet ikke se at det skulle være pengene værd. Desuden kan du få både en god gps, og meget bedre kamera og en telefon for mindre end en Iphone. Jeg synes at det er det største spil af penge, og Apple tager kun den pris for den fordi de kan, den er slet ikke så meget værd. De fleste meget billigere telefoner kan tage ligeså gode billeder og har tillige også GPS, som fungerer på samme måde. Og jo, der er ret så store begrænsninger på hvad en Iphone kan. I forholdt til hvad man rent faktisk får, står prisen slet ikke i forholdt til dette. Man betaler for mærket og for at den bliver 2% hurtigere og 5% tyndere end den sdiste model, og så kan man ovenikøbet også få lov til at betale 2000-3000kr mere for det. En computer der kan programmeres, køre spil i 60 fps og har 1000gb harddisk koster det samme. En samsung der kan det samme koster halvdelen af prisen, så er det i virkeligheden ikke bare fordi den er "in" når alle andre har en, og er lidt pæn? Du har vist lidt post purchase rationalization, man har meget større tendens til at forsvare et dårligt eller dyrt køb når man allerede har betalt for det. Desuden, hvis du ikke på et eller andet plan var i tvivl om den havde kostet for meget ift. hvad den er værd, hvorfor ville du så have brug for at vi skulle bekræfte dig i at prisen var okay?
Supernova1

Supernova1

511 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
 • Skrevet
Hvis man går fra en iphone 5 til en iphone x er pengene helt sikkert det værd. Det er jo en kæmpe forskel! Så tillykke med den! Har også selv været ude at købe mig en. Den er alt for lækker! Forstår ikke hvorfor folk hater sådan ned på den telefon. Vi kan godt være glade og tilfreds med vores køb Simone!
culpa

culpa

689 indlæg
 • Skrevet
Fordi at det er en telefon til 10200kr. Ligemeget hvor mange penge du har er den ikke det værd.
 • Skrevet
Men det ved du da ikke noget om hvis du ikke har prøvet den? Nogle folk synes det er det værd for en telefon, og andre synes at en computer er det værd. Jeg kan ikke se problemet. Hver sin smag.
culpa

culpa

689 indlæg
Jeg har prøvet den. Desuden var spørgsmålet; har andre det som mig. Hertil svares der; jeg har ikke. Holdningen er jo åbenlyst subjektiv.
 • Skrevet
Gider ikke blive ved med at kommentere på det her. Jeg er glad for min telefon, og jeg er glad for at jeg valgte at bruge de penge på den som jeg gjorde. God dag til dig :)
culpa

culpa

689 indlæg
Jamen så lad dog være. Min kommentar krævede ikke svar. Og i lige måde.
Simone_Gammelgaard

Simone_Gammelgaard

11 indlæg
Jeg er selvfølgelig helt enig i at det er billigere at købe en gps alene, eller en playstation, eller stærk computer osv. Men reelt set vil det alt dette ikke kunne være i min skuldertaske - om ikke andet, vil det veje ret meget. Så at få de ting på én enhed, på bekostning af at gå lidt ned på gps værdien, spille værdien etc, så er sådan set ret tilfreds :) Mht. pris værdi, så har ting kun den værdi markedet tildeler den... For mig set, har den altså den værdi. Man skal selvfølgelig købe den smartphone som man selv mener giver en den største værdi :)